Βάλε μπρος στο μεταβολισμό σου με Spiroulina PLATENSIS

Είδη γυμναστικής, ένα φρούτο & μία Spiroulina PLATENSIS με φόντο ένα πράσινο στρώμα

Λίγο πριν το καλοκαίρι, κάνε μία επανεκκίνηση στο μεταβολισμό σου ακολουθώντας τις σωστές συμβουλές!

Το μυστικό κρύβεται στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού
Για να αποκτήσεις το ιδανικό βάρος χρειάζεται απλά αλλαγή των καθημερινών διατροφικών συνηθειών και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Tips για μεταβολισμό – ρολόι!

✔️ Κατανάλωσε συστηματικά Spiroulina PLATENSIS
Ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες, καθώς περιέχει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν το μεταβολισμό. Αυτά είναι: αμινοξέα, πρωτεΐνη, βιταμίνη D, σίδηρο, φυτικές ίνες κι ασβέστιο. Μάλιστα, μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση ασβεστίου μπορεί να βοηθά τον οργανισμό να καίει το λίπος πιο αποτελεσματικά.

✔️ Κάνε αποτοξίνωση
Οι τοξίνες μπλοκάρουν το μεταβολισμό. Διώξ’τες πίνοντας απλά smoothies! Δοκίμασε να πίνεις καθημερινά ένα detox smoothie με Spiroulina PLATENSIS. Πάρε ιδέες εδώ! Και μην ξεχνάς να το απολαμβάνεις με bamboo καλαμάκι! 😉

✔️ Κάνε μικρά και συχνά γεύματα
Κάθε 3-5 ώρες να καταναλώνετε τροφές που διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου σταθερά. επίλεξε για το δεκατιανό σου Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ) και για απογευματινό μία Δροσερή φρουτοσαλάτα πασπαλισμένη με Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ).

✔️ Βάλε τις σαλάτες στη ζωή σου
Όποιο κι αν είναι το κύριο πιάτο, η σαλάτα δεν πρέπει να απουσιάζει. Φούλαρε με φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά με μία πράσινη σαλάτα με Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ! Εννοείται ότι τη σερβίρεις σε Coconut bowl & την απολαμβάνεις με το πιρούνι από κοκοφοίνικα! Εκτός από το σώμα, φροντίζουμε και τον πλανήτη μας! 😉

✔️ Περιόρισε τις επεξεργασμένες τροφές
Είναι πλούσιες σε θερμίδες, αλλά φτωχές σε θρεπτικά συστατικά. Επίλεξε φρέσκα λαχανικά εποχής και φτιάξε γεύματα με μεγάλη θρεπτική αξία όπως Φαγόπυρο με λαχανικά και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

✔️ Απόφυγε τη ζάχαρη
Η ζάχαρη επιβραδύνει τις μεταβολικές διεργασίες. Μπορείς να καταναλώνεις γλυκά με στέβια, μέλι ή καστανή ζάχαρη. Φτιάξε τα πιο νόστιμα και υγιεινά Μπισκότα βρώμης με μήλο & Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Για μεταβολισμό που ‘τρέχει’ Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης