2 βιταμίνες της Spiroulina PLATENSIS που την κάνουν brain gain food

Νεαρός άνδρας στο γραφείο που έχει πάνω στο γραφείο Spiroulina PLATENSIS

Η Spiroulina PLATENSIS είναι μία καθαρή τροφή με πλήθος θρεπτικών συστατικών & ευεργετικών ιδιοτήτων. Ποιες βιταμίνες, όμως, χαρίζουν δυνατό μυαλό;

Η απάντηση βρίσκεται στο σύμπλεγμα βιταμινών Β! Συμβάλλουν στη βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων, προστατεύουν τον εγκέφαλο, υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό, ενώ μπορούν ακόμη να βελτιώσουν τη διάθεση και να ενισχύσουν την ενέργεια.

♦ Βιταμίνη Β6 [συνένζυμο]: Βοηθά περισσότερα από 100 άλλα ένζυμα να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου, καθώς και στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών. Μελέτες αποδεικνύουν ότι η έλλειψη βιταμίνη Β6 μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της μνήμης καθώς και σε μειωμένη γνωστική λειτουργία, ενώ σχετίζεται με την εμφάνιση άνοιας και Alzheimer σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

♦ Βιταμίνη Β12: Συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου και των κυττάρων του νευρικού συστήματος. Χάρη σε αυτή, μειώνεται η πιθανότητα πιθανότητα για εγκεφαλικές δυσλειτουργίες όπως η άνοια ή η απώλεια μνήμης κ.ά.

Για μυαλό ξυράφι, πάρε Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

 

Προτεινόμενα προϊόντα: 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης