Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

«Η υπευθυνότητα αναφέρεται στην υποχρέωση των επιχειρηματιών να επιδιώκουν εκείνες τις πολιτικές, να λαμβάνουν εκείνες τις αποφάσεις ή να ακολουθούν εκείνες τις δράσεις που συνάδουν με τους στόχους και τις αξίες της κοινωνίας μας»
Howard Bowen, ο ‘πατέρας’ της Ε.Κ.Ε.

 

Για την εταιρεία μας, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μέρος μιας μακροχρόνιας στρατηγικής και προκύπτει από το χρέος της να κοιτάζει όχι μόνο μπροστά αλλά και γύρω.

Για εμάς το περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Οι αρχές της αειφορίας, δέσμευσή μας.
Η πρωτοποριακή μονάδα υδατοκαλλιέργειας στη Θερμοπηγή Σιδηροκάστρου Σερρών έχει απόλυτα οικολογικό προσανατολισμό.

Συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση των φυσικών μας πόρων ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο φυσικό περιβάλλον (ανακύκλωση χαρτιού, μελανιών & toners, λαμπτήρων, παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία, διαχωρισμός απορριμμάτων).

 

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στην μονάδα παραγωγής
Η εταιρεία μας με χαρά άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί μαθητές σχολείων της περιοχής στη μονάδα παραγωγής της, στη Θερμοπηγή Σιδηροκάστρου Σερρών. Ετοίμασε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα ξενάγησης στις εγκαταστάσεις της και ενημέρωσης των παιδιών για τις ευεργετικές ιδιότητες της σπιρουλίνας.

Επιπλέον δημιούργησε πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό για να βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους -με αφορμή την σπιρουλίνα- να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τη διατροφή, την άθληση και το περιβάλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο, πάνω από 200 μαθητές επισκέπτονται τη μονάδα παραγωγής.

 

Χορήγηση δωρεάν προϊόντων σε αθλητές
Καθώς ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές κοινωνικές αξίες, η υποστήριξή του αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία μας να ενισχύει τους Έλληνες αθλητές που προσπαθούν αόκνως να αναδείξουν σε διεθνές επίπεδο τις καλύτερες πλευρές της Ελλάδας. Στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα τους κατά τη διάρκεια της σκληρής προετοιμασίας τους, παρέχοντας δωρεάν προϊόντα Spiroulina PLATENSIS.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης