3 τροφές με αγχολυτικές ιδιότητες

Σε μπεζ πάγκο σκόνη Spiroulina PLATENSIS, πορτοκάλι και κομμάτια μαύρης σοκολάτας

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη κι όλοι μας πιεζόμαστε από το άγχος. Η αντιμετώπισή του όμως είναι πιο απλή απ’ όσο νόμιζες & κρύβεται στη διατροφή μας!

3 τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση του άγχους

Spiroulina PLATENSIS
Περιέχει μαγνήσιο, το οποίο βοηθά στη μυϊκή χαλάρωση και κατά συνέπεια στη μείωση του άγχους, αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως β καροτένιο & βιταμίνη Ε, που προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος από βλάβες προκαλούμενες από ελεύθερες ρίζες, οι οποίες παράγονται ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένης κόπωσης και στρες. Επιπλέον, είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) & στην καλύτερη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων, συμβάλλοντας στη διαχείριση του άγχους & ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για τη διαχείριση του στρες, ενώ η ανεπάρκεια του σχετίζεται με απώλεια της όρεξης, ευερεθιστότητα και κατάθλιψη.
Πρόσθεσε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σου τώρα!
Κατανάλωσε 6 δισκία των 500mg ή 1 φακελάκι των 3g σκόνης με τουλάχιστον 0,5 λίτρο νερό κάθε πρωί. Κι αν έχεις χρόνο κι όρεξη, φτιάξε smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Δες τις συνταγές εδώ!

Μαύρη σοκολάτα
Μελέτες αποδεικνύουν ότι η σοκολάτα συνδέεται με τη διέγερση συγκεκριμένων νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη και οι ενδορφίνες. Πιο συγκεκριμένα, συμβάλλει στην απελευθέρωση ενδορφινών και δυνητικά βελτιώνουν τη διάθεσή μας. Επιπλέον, έχει υψηλή συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την εγκεφαλική λειτουργία.

Εσπεριδοειδή
Δεν είναι μόνο τα αντιοξειδωτικά, είναι και η μυρωδιά των εσπεριδοειδών η οποία έχει συνδεθεί με την τόνωση της διάθεσης, χάρη στο συστατικό το d-limonene το οποίο συμβάλλει στη μείωση του στρες. Επιπλέον, αυξάνουν τα επίπεδα ενδορφινών, χάρη στη βιταμίνη C που περιέχουν. Συνδύασε τις αγχολυτικές ιδιότητες της Spiroulina PLATENSIS & των πορτοκαλιών σε ένα smoothie! Δες τη συνταγή εδώ!

 

Ζήσε την καθημερινότητα χωρίς άγχος με τη Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης