Spiroulina PLATENSIS Το superfood που κάνει θραύση & αυτή την άνοιξη!

Κορμός ξύλου κομμένος με ανθισμένα λουλούδια περιμετρικά μία Spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες πάνω & μία Spiroulina PLATENSIS σε σκόνη δίπλα

Superfoods ή ελληνιστί υπερτροφές! Έχουν υψηλή διατροφική αξία & η κατανάλωσή τους συμβάλλει σε μία υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Για τη αυτή την άνοιξη εμπιστεύσου το καλύτερο ελληνικό superfood τη Spiroulina PLATENSIS!  Έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων & μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα νόστιμων συνταγών.

Γιατί είναι η Spiroulina PLATENSIS είναι ένα τόσο εκλεκτό superfood;

🌸 Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Διαθέτει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να θωρακίσει τον οργανισμό μας όπως φυκοκυανίνη & βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτικοί παράγοντες, Β-καροτένιο, που καταστρέφει τα μικρόβια, ψευδάργυρο και σελήνιο, που συμβάλλουν στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων.

🌸 Συμβάλλει στην αποτοξίνωση
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α. Επιπλέον, διαθέτει την πιο αντιοξειδωτική πρωτεΐνη, τη φυκοκυανίνη, η οποία αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και περιορίζει την τοξικότητα των φαρμάκων & των βαρέων μετάλλων.

🌸 Βοηθά στην απώλεια βάρους
Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β , μαγνήσιο, αμινοξέα που δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό, φυτικές ίνες κ.α. επιπλέον, αποτελεί 100% φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος, καθώς αναπληρώνει τις ελλείψεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον οργανισμό & δεν τον επιβαρύνει με επιπλέον θερμίδες.

🌸 Χαρίζει άμεση ενέργεια
Συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας χάρη στο πλήθος θρεπτικών συστατικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων πρωτεΐνη, (55-70%) που προσφέρει ενέργεια, σίδηρο, που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και προλαμβάνει από το αίσθημα αδυναμίας, σύμπλεγμα βιταμινών Β, που βελτιώνουν τις αποδόσεις, χαρίζουν ευεξία και ανακουφίζουν από το αίσθημα κόπωσης & μαγνήσιο, που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας.

🌸 Αυξάνει τα επίπεδα σιδήρου
Αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
Ήξερες ότι… Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει περισσότερο σίδηρο ακόμη κι απ’ το συκώτι;

Μάθε περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες της Spiroulina PLATENSIS εδώ!

Spiroulina PLATENSIS… το καλύτερο δώρο για τον εαυτό & την άνοιξη!

 

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης