Πεινάς συνέχεια; Πάρε Spiroulina PLATENSIS (σου έχουμε & τον τρόπο!)

Χέρι που πιάνει μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS σε ταμπλέτες

Μήπως μέσα στη μέρα πεινάς συνέχεια & σε πιάνουν λιγούρες; Βάλε τέλος σε αυτό το αίσθημα πείνας παίρνοντας Spiroulina PLATENSIS !

Η Spiroulina PLATENSIS είναι καθαρή τροφή. Μπορείς, λοιπόν, αντί για κάποιο σνακ να παίρνεις 2 ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS κάθε φορά που νιώθεις έντονο το αίσθημα της πείνας. Θα νιώσεις άμεσα κορεσμό & ταυτόχρονα θα λάβεις απαραίτητα για τον οργανισμό θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, μπορείς να την καταναλώνεις με τα γεύματά σου, προσθέτοντας Σκόνη ή flakes σε κάθε συνταγή.

3 υγιεινά σνακ με λίγες θερμίδες

Ανοιχτό σαντουιτς με αβοκάντο και Σπιρουλίνα flakes
Το πιο γρήγορο και θρεπτικό σνακ! Πλήθος πολύτιμων συστατικών σε λίγα μόνο υλικά! Βιταμίνες χάρη στο αβοκάντο, πρωτεΐνες κι ό,τι άλλο χρειάζεται ο οργανισμός σας χάρη στο αυγό και στα Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Banana bread με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Το super food trend στην πιο healthy εκδοχή του! Κέικ- γλυκό ψωμί με μπανάνα & Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Ιδανικό γλυκό snack για όλη την οικογένεια! Βρες τη συνταγή εδώ!

Μπάρες δημητριακών με Σπιρουλίνα flakes
Ένα σνακ που πρέπει να υπάρχει στο ντουλάπι σου! Γευστικό χάρη στο μέλι και την κανέλα και ταυτόχρονα θρεπτικό χάρη στα δημητριακά και τα Σπιρουλίνα flakes. Μάθε πώς τις φτιάχνεις εδώ!

Πες αντίο στο αίσθημα της πείνας με τη Spiroulina PLATENSIS!

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης