Spiroulina PLATENSIS κι άλλα 4 αντιοξειδωτικά

Τζίντζερ, κανέλλα. λεμόνι και σκόνη spiroulina PLATENSIS σε σκούρο πάγκο

Τα αντιοξειδωτικά είναι πολύτιμοι σύμμαχοι για την υγεία μας καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας τον οργανισμό μας από την εμφάνιση χρόνιων ασθενειών.

Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS είναι 100% φυσικό προϊόν και αποτελεί ιδανική τροφή για αποτοξίνωση χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως φυκοκυανίνη, β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α. Για τέλεια αποτοξίνωση, συνδύασε το νερό σου με φρούτα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & φτιάξε detox water! Πάρε ιδέες εδώ! Τις ζεστές μέρες μην ξεχνάς να προσθέτεις στα ροφήματά σου παγάκια με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS!

♥ Ginger ή αλλιώς πιπερόριζα
Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες αλλά και τη δημιουργία φλεγμονής. Δρα προστατευτικά στην εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου αλλά και στη γήρανση. Βάλ’τη στην καθημερινότητά σου φτιάχνοντας ένα Πράσινο smoothie με Σπιρουλίνα flakes. Δες εδώ τη συνταγή!

♥ Λεμόνι
Τα εσπεριδοειδή, όπως τα λεμόνια, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, ένα αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, έχει αντιιικές & αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Συνδύασε το λεμόνι, το τζίντζερ & τη Spiroulina PLATENSIS σε ένα μόνο smoothie! Βρες το εδώ!

♥ Κανέλα
Έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα κατά της ινσουλινοαντίστασης, μειώνοντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, μειώνει τη φλεγμονή & προστατεύει από τον καρκίνο. Πρόσθεσε την κανέλλα στο πρωινό σου μούσλι ή σε smoothies!

 

Για το απόλυτο αίσθημα ευεξίας, κάνε αποτοξίνωση με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης