4 πράσινες τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου

Θεραπευτικά βότανα, δενδρολίβανο, μέντα, φασκόμηλο & spiroulina PLATENSIS σε σκόνη πάνω σε ξύλινο πάγκο

Ιώσεις, γρίπη & κρυολογήματα μπορεί να μας ταλαιπωρούν ακόμα. Επιστρέφουμε στη φύση για να τονώσουμε με τον πιο απλό & ασφαλή τρόπο το ανοσοποιητικό μας!

Fantastic [green] four!

Δεντρολίβανο
Σύμφωνα με μελέτες το δεντρολίβανο περιέχει οξέα με αντιβακτηριακές & αντιικές ιδιότητες. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες λοιμώξεων και να βοηθήσει το ανοσοποιητικό στην αντιμετώπισή τους σε περίπτωση νόσησης.

Μέντα
Το βασικό συστατικό της μέντας, η μενθόλη, η οποία στα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης συμβάλλει στην απεμπλοκή των αναπνευστικών διόδων. Επιπλέον, δρα ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας το σώμα από το σχηματισμό των επιβλαβών κυττάρων.

Φασκόμηλο
Συμβάλλει δραστικά στην αντιμετώπιση του βήχα & έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Ακόμη, τα αντιοξειδωτικά που περιέχει μπορούν να εξουδετερώσουν δυνητικά επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της νόσησης.

Spiroulina PLATENSIS
Λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν!
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα – ώστε να χτίσουμε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα:

  • Φυκοκυανίνη: ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην παραγωγή των Β-κυττάρων που παράγουν αντισώματα και βοηθούν στην καταστροφή των βακτηρίων.
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα, έχοντας παράλληλα & ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Ψευδάργυρο και σελήνιο: προάγουν την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που χρειάζεται ο οργανισμός για να επιτεθεί στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

More info: Η Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς και βακτήρια. Ακόμη κι αν νοσήσουμε, η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση!

 

Προτεινόμενα προϊόντα: 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης