Γνωρίζεις πώς να βελτιώσεις την υγειά του εντέρου;

Νεαρή γυναίκα σε ροζ φόντο που κρατάει μία συσκευασία spiroulina PLATENSIS σκόνη μπροστά από την κοιλιακή χώρα

Το έντερο είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα που έχει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο λειτουργίας. Γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να συνδράμεις στην καλή λειτουργία του;

Επιλέγουμε διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες
Κατανάλωσε καθημερινά σιτηρά ολικής άλεσης, λαχανικά, όσπρια και φρούτα. Με αυτό τον τρόπο προσλαμβάνουμε απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά & αποφεύγουμε τη δυσκοιλιότητα.

Μειώνουμε την πρόσληψη της ζάχαρης
Έρευνες αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση ζάχαρης συνδέεται με παθήσεις του πεπτικού, όπως είναι η ελκώδης κολίτιδα & η νόσος του Chron.

Βάζουμε στη διατροφή μας τα προβιοτικά
Πρόκειται για καλά βακτήρια που συμβάλλουν στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών αλλά και στην αντιμετώπιση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου.

Περιορίζουμε τα λιπαρά & το κόκκινο κρέας
Οι λιπαρές τροφές επιβραδύνουν την πεπτική διαδικασία, καθώς προκαλούν δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, το κόκκινο κρέας & τα επεξεργασμένα κρέατα αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.

Μειώνουμε τα επίπεδα του στρες
Βρίσκουμε τρόπους να αποφορτιστούμε, καθώς το άγχος επηρεάζει πολύ την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Δοκίμασε να ασχοληθείς με τη γιόγκα, το διαλογισμό, το περπάτημα και γενικότερα να ξοδεύεις εποικοδομητικά τον προσωπικό σου χρόνο.

Κοιμόμαστε αρκετά
Για μία καλή εντερική (και γενικότερη) λειτουργία χρειαζόμαστε 7-8 ώρες βραδινού. Ο ύπνος συμβάλλει στην έκκριση ορμονών και στη ρύθμιση του εντερικού “ρολογιού”.

Καταναλώνουμε συστηματικά Spiroulina PLATENSIS
Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες διεγείρουν τη λειτουργία του εντέρου
Καταστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων όπως E. coli και Candida, σύμφωνα κλινικές μελέτες*
Προστατεύει την ‘καλή’ χλωρίδα του εντέρου (bifidus), η οποία συμβάλει στην υγεία του οργανισμού, προστατεύοντας τον εντερικό ιστό από μολύνσεις
Συμβάλλει στην ανάπτυξη υγιούς λακτοβάκιλλου*

Οι καλύτερες συμβουλές για ένα υγιές έντερο απολύτως… φυσικά με τη Spiroulina PLATENSIS!

 

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης