3 συνήθειες που εμποδίζουν την απώλεια βάρους

Νεαρή γυναίκα που φτιάχνει ένα γεύμα με Σπιρουλίνα flakes

Παλεύεις να χάσεις τα περιττά κιλά αλλά αυτά δε φεύγουν; Έχεις σκεφτεί ότι μικρές καθημερινές συνήθειες μπορεί να μπλοκάρουν την απώλεια βάρους; Μάθε τι μπορεί να κάνεις λάθος & διόρθωσέ το με τη βοήθεια της Spiroulina PLATENSIS!

♦ Καταναλώνεις ζάχαρη χωρίς να το καταλαβαίνεις
Μπορεί να έχεις κόψει τα γλυκά & να πίνεις τα ροφήματά σου σκέτα, ήξερες όμως ότι η ζάχαρη κρύβεται κι αλλού; Χυμός, ενεργειακά ποτά, μπάρες, γιαούρτια με φρούτα κι άλλα συσκευασμένα προϊόντα είναι γεμάτα με πρόσθετα σάκχαρα! Φτιάξε, λοιπόν, σπιτικούς χυμούς ή smoothies & πρόσθεσε Spiroulina PLATENSIS. Πάρε ιδέες εδώ!

♦ Δεν πίνεις αρκετό νερό
Κάθε διατροφολόγος το πρώτο πράγμα που τονίζει είναι η αύξηση της κατανάλωσης νερού. Δυστυχώς, όλοι ξεχνιόμαστε μέσα στη μέρα! Ωστόσο, μελέτες αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού επιταχύνει τον μεταβολισμό, περιορίζει την όρεξη & βελτιώνει την πέψη. Κι αν δε βρίσκεις ενδιαφέρον να πίνεις απλά νερό, αρωμάτισέ το με βότανα, φρούτα & συνδύασέ το πριν τα γεύματα με τη λήψη Spiroulina PLATENSIS!

♦ Πίνεις αλκοόλ
Ο καιρός ανοίγει & η εποχή των κοκτέιλ πλησιάζει! Τα αλκοολούχα ποτά, όμως, εμποδίζουν την προσπάθειά μας για αδυνάτισμα. Το αλκοόλ είναι κενές θερμίδες και αρκετά ποτά είναι φουλ στη ζάχαρη. Αν θέλεις ένα υπέροχο κοκτέιλ αλλά στην πιο healthy εκδοχή του, δοκίμασε να φτιάξεις το Cocktail ‘Last word’ με Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!

Τι πρέπει να κάνεις για να χάσεις βάρος;

Κατανάλωσε καθημερινά Spiroulina PLATENSIS!
Η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στον έλεγχο του αισθήματος πείνας χάρη στην πρωτεΐνη και τους πολυσακχαρίτες, που περιέχει. Επιπλέον, δημιουργεί αίσθηση κορεσμού, χωρίς να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τέλος, τονώνει το μεταβολισμό βοηθώντας στην καύση του λίπους.

 

Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη ζωή σου & πέτυχε άμεση απώλεια βάρους!

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης