Time to detox! 5 tips για σίγουρη επιτυχία!

Ένα μπουκάλι με πράσινο smoothie πάνω σε κρεβάτι, δίπλα σε ένα πουκάμισο πουά και ένα ανοιχτό περιοδικό

Θες να βάλεις ξανά το skinny jean σου στη δουλειά αλλά κάπως σε ‘πιέζει’;
Για να ξεφουσκώσεις και να ξαναβρείς τη γραμμή σου, κάνε αποτοξίνωση!

5 detox tips

  1. Πιες νερό
    Κατανάλωσε τουλάχιστον 2-3lt την ημέρα! Για περισσότερη γεύση και θρεπτικά συστατικά, συνδύασέ το με φρούτα, λαχανικά και Spiroulina PLATENSIS! Δες εδώ προτάσεις για detox waters!
  2. Κατανάλωσε smoothies
    Τα smoothies φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και έχουν τέλεια γεύση! Με ένα μόνο ποτήρι μπορείς να πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. Επιπλέον, αποτελούν μία καλή λύση για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Πριν φύγεις για το γραφείο, φτιάξε ένα Smoothie με ακτινίδιο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!
  3. Κατανάλωσε ωμές τροφές
    Ακατέργαστα φρούτα και λαχανικά είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωση, χάρη στα αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που περιέχουν. Απόφυγε τα επεξεργασμένα ή τα έτοιμα τρόφιμα και προτίμησε γεύματα στον ατμό, σαλάτες ή σούπες. Εύκολη και γευστική συνταγή είναι η Κρύα ντοματόσουπα με Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!
  4. Κατανάλωσε snack
    Είσαι στη δουλειά και πεινάς; Μην παραγγείλεις! Φάε ένα υγιεινό σνακ! Φτιάξε Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes. Έχουν υπέροχη γεύση και φυτικές ίνες, που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, χάρη στη βρώμη και τα Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
  5. Κάνε γυμναστική
    Μόνο η σωστή διατροφή δεν αρκεί. Κάνε κάποια μορφή άσκησης τουλάχιστον 45’ καθημερινά. Έτσι, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και φεύγουν οι τοξίνες. Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις γυμναστήριο! Μπορείς απλά να κάνεις γρήγορο περπάτημα σε ένα κοντινό πάρκο!

Θυμήσου…
Αποτοξίνωση δε χρειάζεται μόνο το σώμα… Χρειάζεται και το πνεύμα! 😉

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης