Tips για να χάσεις τα κιλά των γιορτών

κοπέλα με αθήτικό ντύσιμο πίνει πράσιμο smoothie με spiroulina platensis και bamboo καλαμάκι

Μπορεί στις γιορτές να το παράκανες λίγο, τώρα όμως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις reset!

5 tips για απώλεια βάρους

Μην ακολουθήσεις στερητικές δίαιτες
Τα κιλά δεν πρόκειται να φύγουν σε μια ημέρα! Πρέπει να τρως σωστά κι όχι να στερείσαι! Κατανάλωσε τροφές από όλες τις ομάδες και μην παραλείπεις γεύματα! Κι αν πεινάσεις… Φάε ένα σνακ όπως μία Μπάρα δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Κάνε αποτοξίνωση
Την περίοδο των εορτών έφαγες και ήπιες πολύ! Αυτή η υπερκατανάλωση οδηγεί σε συσσώρευση τοξινών, οι οποίες μπλοκάρουν το μεταβολισμό. Ξεκίνα την αποτοξίνωση επιλέγοντας προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά και smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Ιδανικό είναι το Smoothie με ρόδι και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS, καθώς περιέχει πλήθος αντιοξειδωτικών στοιχείων & θρεπτικών συστατικών! Δες τη συνταγή εδώ!

Αντιμετώπισε την κατακράτηση υγρών
Ζυγίστηκες… και σοκαρίστηκες! Don’t panic! Αυτό που δείχνει η ζυγαριά συμπεριλαμβάνει και τα πολλά υγρά που έχει κρατήσει ο οργανισμός σου εξαιτίας της υπερκατανάλωσης αλατιού & ζάχαρης κατά την περίοδο των εορτών! Αντιμετώπισε την κατακράτηση μειώνοντάς τα και καταναλώνοντας πολύ νερό συνδυασμένο με φρέσκα φρούτα & Spiroulina PLATENSIS! Πάρε ιδέες εδώ!

Αναπλήρωσε θρεπτικά συστατικά
Για να λειτουργεί ο μεταβολισμός σου σαν ρολόι πρέπει να του δώσεις τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που πιθανόν κατά την εορταστική περίοδο τα παραμέλησες!
Βάλε στη διατροφή σου τρόφιμα πλούσια σε σίδηρο, λιπαρά οξέα, βιταμίνες και φυτικές ίνες. Και κυρίως, πρόσθεσε στα γεύματά σου Spiroulina PLATENSIS! Δες υγιεινές συνταγές εδώ!

Γυμνάσου
Το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να πας γυμναστήριο…. Μπορείς, όμως, να κάνεις καθημερινά περπάτημα για 20′ τουλάχιστον ή να παρακολουθείς online μαθήματα της αγαπημένης σου αθλητικής δραστηριότητας! Συνδυάζοντας τη γυμναστική με τις κατάλληλες διατροφικές συνήθειες τα κιλά θα γίνουν καπνός!

Η Spiroulina PLATENSIS είναι ο σύμμαχός σου στην απώλεια βάρους γιατί:

  • ρυθμίζει το μεταβολισμό
  • δημιουργεί αίσθηση κορεσμού
  • είναι εξαιρετικά μικρής θερμιδικής αξίας.

Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS, ακολούθησε τα tips & χάσε ό,τι σε βαραίνει!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης