Τι να προσέξουμε στη διατροφή μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων;

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα & αρχίζουμε τις προετοιμασίες! Για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό, ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές!

Τι πρέπει να προσέξουμε για να μας μείνουν από τις φετινές γιορτές μόνο οι ευχάριστες αναμνήσεις & όχι τα κιλά!
Τρώμε καλό πρωινό καθημερινά!
Ακόμα και ανήμερα των γιορτών καταναλώνουμε ένα σωστό πρωινό για να ξεκινάμε την ημέρα γεμάτοι δύναμη και ενέργεια!
Τώρα που έχουμε χρόνο, φτιάχνουμε Granola με Σπιρουλίνα flakes. Ιδανικό πρωινό για όλη την οικογένεια και για τις γιορτές! Δες τη συνταγή εδώ!

Τρώμε σωστά στο γιορτινό τραπέζι!
Είναι δεδομένο ότι το τραπέζι του ρεβεγιόν είναι γεμάτο σε λαχταριστές λιχουδιές! Οι λαχταριστές συνταγές μπορούν να είναι & υγιεινές! Πρόσθεσε στο εορταστικό τραπέζι ορεκτικά όπως Tακος με καπνιστό σολομό και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!),  σαλάτες όπως η Χριστουγεννιάτικη Σαλάτα με σπανάκι, ρόδι και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!) & υγιεινά dip όπως Γουακαμόλε με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS (δες τη συνταγή εδώ!).

Τρώμε γλυκά με μέτρο!
Ωραία τα μελομακάρονα & οι κουραμπιέδες! Για να μη χάσουμε τον έλεγχο, όμως, τα καταναλώνουμε με σύνεση, ιδανικά μόνο ανήμερα των εορτών! επιπλέον, φέτος μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά & να γλυκαθούμε καταναλώνοντας γλυκά με λιγότερες θερμίδες αλλά περισσότερα θρεπτικά συστατικά όπως το Κέικ με μανταρίνι και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!).

Πίνουμε αλκοόλ με μέτρο!
Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι διαφορετικές. Οι συνήθειες, όμως, δεν αλλάζουν εύκολα! Όλο και κάτι παραπάνω θα πιούμε στα γιορτινά τραπέζια! Για αποφύγουμε τις υπερβολές, προτιμάμε να συνοδεύουμε τα γεύματα μας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε τη βραδιά μας με παρέα & κουβέντα, επιλέγουμε ελαφριά ποτά με λίγες θερμίδες!

Περπατάμε λίγο περισσότερο!
Καλό είναι να μην αλλάζουμε τις συνήθειές μας ακόμα και στις γιορτές! Κλέψε λίγο χρόνο από τις προετοιμασίες, στείλε 6 στο γνωστό αριθμό και βγες για λίγο περπάτημα! Επιπλέον, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, πήγαινε με τα πόδια!

Προσθέτουμε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή μας!
Η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στη ρύθμιση του σωματικού βάρους και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καθώς:
ελέγχεται ευκολότερα το αίσθημα πείνας χάρη στην πρωτεΐνη και τους πολυσακχαρίτες.
δημιουργείται η αίσθηση κορεσμού, χωρίς να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού.
τονώνεται ο μεταβολισμός βοηθώντας στην καύση του λίπους.

Καλές γιορτές με υγεία και χωρίς υπερβολές!

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στις συνταγές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης