3 διατροφικές συνήθειες για γερό ανοσοποιητικό

Νεαρό ζευγάρι που ετοιμάζει ένα υγιεινό γεύμα

Για ένα γερό ανοσοποιητικό δεν υπάρχουν μυστικά… Υπάρχουν απλές καθημερινές συνήθειες που υιοθετώντας τες θωρακίζουμε τον οργανισμό μας από απειλές. Ακολούθησέ τες!

  • Πάρε ένα πλήρες πρωινό!
    ‘Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς!’ λέει μια παροιμία. Κι είναι αλήθεια! Πιο συγκεκριμένα, στο πρωινό πρέπει να λαμβάνονται 400-600kcal. Ένα καλό πρωινό χαρίζει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσει η μέρα και προσφέρει πλήθος θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.
  • Αύξησε την ποσότητα πρωτεΐνης!
    Η πρωτεΐνη πρέπει να αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής μας, καθώς συμβάλλει σε ένα δυνατό ανοσοποιητικό. Επιπλέον, μας δίνει αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα. Δοκίμασε, λοιπόν, να καταναλώνεις γεύματα μέσα στη μέρα που είναι ‘φουλ’ σε πρωτεΐνη:
    σάντουιτς με αυγά, αβοκάντο και Σπιρουλίνα flakes,
    ♦ ομελέτα φούρνου με λαχανικά και Σπιρουλίνα flakes,
    ♦ τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως,
    ♦ smoothie με πράσινα λαχανικά και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.
  • Κατανάλωσε φυτικές ίνες
    Αποτελούν εξαιρετική πηγή εδώδιμων ινών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου. Ξεκίνα, λοιπόν, τη μέρα σου με ένα μπολ με βρώμη, καρύδια και Σπιρουλίνα flakes. Επιπλέον, τα δημητριακά σε συνδυασμό με τη Spiroulina PLATENSIS περιέχουν πληθώρα βιταμινών συμπλέγματος B, μαγνησίου & ψευδαργύρου. Κι αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει το έντερο με το ανοσοποιητικό, μάθε ότι ένα μεγάλο μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος (περίπου 80%) εντοπίζεται στο έντερό μας!

Για δυνατό ανοσοποιητικό φάε σωστά & πάρε Spiroulina PLATENSIS! 😉

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης