3 τάσεις ευεξίας που ήρθαν για να μείνουν

Νεαρή γυναίκα που κάνει γιόγκα & δίπλα μία συσκευασία spiroulina PLATENSIS σε ταμπλέτες

Το 2023 το wellness γίνεται πιο ολιστικό. Βάζουμε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα & την ψυχική ηρεμία βάζοντας τέλος σε πολλές βλαπτικές συνήθειες που μας κρατούσαν πίσω.

♥ Yoga time
Κι η γιόγκα κάνει δυναμικό comeback! Σε μία εποχή γεμάτη πίεση, τα yoga sessions βοηθούν όχι μόνο στην αποσυμπίεση αλλά και στο ταξίδι της χαλάρωσης & της αναζήτησης του εσώτερου εαυτού μας. Κι αν σου ακούγονται μακρινά όλα αυτά, μία επίσκεψη σε μία yoga instractor ίσως σε κάνει να το δώσεις μία wellness εμπειρία στον εαυτό σου!

♥ Healthy nutrition
Καλή ζωή σημαίνει καλή διατροφή! Βάλε στα ντουλάπια σου υγιεινές όχι όμως βαρετές τροφές όπως τα Αποξηραμένα ελληνικά King Oyster Mushrooms by Mushrooms Art. Συνδύασέ τα με τις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & φτιάξε τα πιο θρεπτικά & γευστικά πιάτα. Δες τη συνταγή! Αλλά το πιο ‘παλιό’… νέο trend είναι η επιλογή του ελαιόλαδου σε κάθε γεύμα! Είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής & από πολλούς θεωρείται το μυστικό της μακροζωίας. Συνόδευσε, λοιπόν, κάθε γεύμα σου με το Extra παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο Loustari.

♥ Superfood essential: Spiroulina PLATENSIS
Όσο καλά κι αν τρεφόμαστε, η Spiroulina PLATENSIS πάντα θα είναι η υπερτροφή που καλύπτει κάθε ανάγκη. Κάνε, λοιπόν, το 2023 να είναι η χρονιά σου με τη Spiroulina PLATENSIS! Είναι 100% φυσικό προϊόν και περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών που την καθιστούν πλήρη τροφή. Είναι τρόφιμο υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη (55-70%) και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα: βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Επιπλέον, χάρη τη Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη & τα Σπιρουλίνα flakes μπορείς να τα βάλεις σε πλήθος συνταγών! Δες εδώ συνταγές με Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα: 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης