Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & King Oyster Mushrooms

Πιάτο με ταλιατέλες & σάλτσα με ντομάτα, πιπερια & king oyster Μανιτάρια

Συνδυάζουμε τις πιο θρεπτικές Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με τα premium quality αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια από τη Mushrooms’s Art. Ετοίμασε ένα gourmet vegan πιάτο για απαιτητικούς ουρανίσκους εύκολα & γρήγορα!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αποξηραμένα αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια και καλύπτουμε με νερό βραστό και αφήνουμε στην άκρη για 10′.
  2. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
  3. Βράζουμε για 5′ και σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
  4. Ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι & την πιπεριά σε μέτρια φωτιά για 5′.
  5. Προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 10′.
  6. Προσθέτουμε το σκόρδο και τη ρίγανη και αφήνουμε στη φωτιά για 1′.
  7. Σβήνουμε με το νερό από τα ζυμαρικά.
  8. Αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά & προσθέτουμε την ντομάτα.
  9. Ανακατεύουμε & αποσύρουμε από τη φωτιά.
  10. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά, πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα Flakes & αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης