Eνέργεια για δραστηριότητες στην παραλία

Είτε ξεκίνησες διακοπές είτε όχι, σίγουρα βρίσκεσαι σε κάποια παραλία! Η παρέα σου θέλει να παίξετε βόλεϊ. Εσύ, όμως, θέλεις να κάνεις το αγαπημένο σου sup. Για να έχεις φουλ ενέργεια για κάθε δραστηριότητα ακολούθησε τις συμβουλές μας!

Φάε σωστά!
Κάνε μικρά και συχνά γεύματα! Κατανάλωσε υγιεινά και χορταστικά σνακ όπως Μπάρα δημητριακών με Σπιρουλίνα flakes! Απλό και λιτό σνακ! Χαρίζει μεγάλη ποσότητα ενέργειας χάρη στις φυτικές ίνες και την πρωτεΐνη των Σπιρουλίνα flakes. Για να έχεις αρκετές μπάρες, φτιάξε τις δικές σου! Βρες τη συνταγή εδώ!

Ενυδατώσου διαρκώς!
Οι αυξημένες θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τη έντονη εφίδρωση μπορεί να οδηγήσει στην αφυδάτωση, που προκαλεί κόπωση και εξάντληση. Πρόλαβέ το καταναλώνοντας Smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Παράγγειλε το αγαπημένο κι απλά πρόσθεσε ένα φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS!

Πάρε μαζί σου τη Spiroulina PLATENSIS!
Συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής & της μυϊκής μάζας αλλά και στην αποκατάσταση, χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει:
πρωτεΐνη, φυτικής προέλευσης σε ποσοστό 65-70%
υδατάνθρακες, πηγή ενέργειας του εγκεφάλου και των μυών
βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σημαντικές για απελευθέρωση ενέργειας κατά το μεταβολισμό
σίδηρο, για άμεση τόνωση του οργανισμού
Η σπιρουλίνα επειδή είναι μικρόφυκος με απορροφησιμότητα 99% από τον ανθρώπινο οργανισμό, εξασφαλίζει μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε σχέση με χημικά, συνθετικά συμπληρώματα διατροφής.

Spiroulina PLATENSIS… super ενέργεια εντελώς φυσικά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης