Τσικνοπέμπτη: The vegan edition!

Ψητά λαχανικά σε τηγάνι

Αυτή την Τσικνοπέμπτη γιόρτασε διαφορετικά! “Τσίκνισε” με εναλλακτικά χορτοφαγικά πιάτα που δεν υστερούν καθόλου σε γεύση και πρωτοτυπία!

Ιδέες για Vegan Τσικνοπέμπτη!

Για το ορεκτικό… Viva Mexico!
Γουακαμόλε με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Ξεκίνα το γεύμα σου με ένα dip που είναι ιδανικό συμπλήρωμα για πιτάκια ή nachos! Υπέροχη γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS και το αβοκάντο! Δες τη συνταγή εδώ!

Για το συνοδευτικό… Βάλε την ψηστιέρα!
Για να μυρίζει Τσικνοπέμπτη, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα αγαπημένα μας ψητά λαχανικά! Επίλεξε πιπεριές, κολοκύθια, μελιτζάνες ακόμη και το μπρόκολο που θα αποκτήσει άλλη γευστική διάσταση στο τηγάνι! Συνόδευσέ τα με τη νοστιμότερη σάλτσα πέστο με Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

Για το κυρίως πιάτο… Άρωμα Ελλάδας!
Σουτζουκάκια από φάβα και Σπιρουλίνα flakes! Κι όμως, η συνταγή της γιαγιάς μπορεί να είναι το τέλειο vegan γεύμα! Η φάβα με την υπέροχη γεύση της και τα Σπιρουλίνα flakes με το πλήθος θρεπτικών συστατικών που διαθέτουν συνθέτουν ένα πιάτο ιδανικό για την παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη! Δες τη συνταγή εδώ!

Για το κυρίως πιάτο… Επιλογή Νο2!
Χορτοφαγικό burger με Σπιρουλίνα flakes! Λίγο πιο junk… Λίγη περισσότερη ‘τσίκνα’ λόγω μπιφτεκιού (χορτοφαγικού!). Λαχανικά & Σπιρουλίνα flakes σε έναν γευστικό συνδυασμό που δε θα αφήσει περιθώρια για αμφισβήτηση! Ίσως το νοστιμότερο burger που έχετε δοκιμάσει! Δες τη συνταγή εδώ!

Για τη σαλάτα… Όλα στο πράσινο!
Πράσινη σαλάτα με Σπιρουλίνα flakes! Φουλ σε αντιοξειδωτικά, εύκολη και γρήγορη ιδανική για να συνδυαστεί με κάθε γεύμα! Δες τη συνταγή εδώ!

Για γλυκό κλείσιμο… Τρουφάκια με Σπιρουλίνα flakes!
Τέλεια γεύση, λίγες θερμίδες, αυτές οι γλυκές μπουκίτσες με Σπιρουλίνα flakes είναι ο ιδανικός τρόπος να τελειώσει ο εναλλακτικός εορτασμός μίας εξαιρετικά mainstream γιορτής! Δες τη συνταγή εδώ!

#bonustip Χρησιμοποίησε στο τραπέζι σου τo Coconut Vegan Bowl! Είναι οικολογικό προϊόν & κατάλληλο για σερβίρισμα κάθε συνταγής! Βρες το εδώ!

Μην ξεχνάς σε κάθε γεύμα σου να προσθέτεις Spiroulina PLATENSIS! Είναι η ιδανική τροφή για κάθε vegan καθώς περιέχει:
Πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας (σε ποσοστό 65-75%)
Σίδηρο άμεσης βιοδιαθεσιμότητας
Βιταμίνη Β12 & Ω-3 λιπαρά οξέα σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις.
Επιπλέον, η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση χάρη στη φυκοκυανίνη και τα καροτένια που περιέχει!

Καλή ‘εναλλακτική’ Τσικνοπέμπτη με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης