Tips για να τρως υγιεινά!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα… Λίγο πριν τα γιορτινά τραπέζια… Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις τη διατροφή σου σε μια σειρά, γιατί στις γιορτές μπορεί να τη … χάσεις!

Tips για υγιεινή διατροφή
♦ Βάλε στα ντουλάπια και το ψυγείο σου υγιεινές τροφές
Πέτα μπισκότα, κρουασάν, αλμυρά σνακ και λοιπά ‘αμαρτωλά’ σκευάσματα και αντικατάστησε τα με ξηρούς καρπούς, superfoods, φρούτα και λαχανικά. Δοκίμασε να ανακατέψεις με τους ξηρούς καρπούς και Σπιρουλίνα flakes! Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!
♦ Αποχαιρέτα τις κενές θερμίδες των υγρών
Πιες νερό! Χαρίζει ενυδάτωση χωρίς θερμίδες. Πες όχι σε συσκευασμένους χυμούς και αναψυκτικά! Δεν έχουν καμία θρεπτική αξία και διαθέτουν πλήθος θερμίδων. Κι αν θες κάτι απολαυστικό… Δοκίμασε το Smoothie με ρόδι και Σκόνη spiroulina PLATENSIS! Δες τη συνταγή εδώ!
♦ Βάλε σαλάτα στα γεύματά σου
Λαχανικά εποχής, ωμά ή βρασμένα, πρέπει να αποτελούν τη βάση των γευμάτων μας. Ανακάλυψε τις σαλάτες με Σπιρουλίνα flakes. Διαθέτουν πλήθος θρεπτικών συστατικών και δημιουργούν αίσθημα κορεσμού.
♦ Φάε υγιεινά σνακ
Πείνασες; Φάε μία μπάρα! Τα σνακ έχουν στόχο να μειώσουν το αίσθημα της πείνας. Δεν προσφέρεις τίποτα στον οργανισμό σου τρώγοντας μπισκότα! Αντίθετα, με μία μπάρα δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes αποκτάς άμεση ενέργεια με λιγότερες θερμίδες. Δες τη συνταγή εδώ!
♦ Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στα γεύματά σου
Η Spiroulina PLATENSIS είναι ιδανικός σύμμαχος για υγιεινή διατροφή καθώς είναι 100% φυσικό προϊόν και περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών που την καθιστούν πλήρη τροφή.

  • Είναι τρόφιμο υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη (55-70%) και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα:
  • βιταμινών,
  • μετάλλων,
  • ιχνοστοιχείων και
  • πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

Οι τρόποι για να την καταναλώσεις είναι πολλοί και τα οφέλη ακόμα περισσότερα! Δες εδώ συνταγές με Spiroulina PLATENSIS!

Για να μην ξεφύγεις αυτές τις γιορτές, ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης