3+1 tips για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των αιμορροΐδων

Τοίχος σε λευκό και πράσινο χρώμα με πινακίδα τουαλέτας που απεικονίζει με σκίτσο μια γυναικεία και μια ανδρική φιγούρα

Είναι κοινό μυστικό και πρόβλημα πολλών από εμάς…

Ένας στους πέντε ενήλικες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του θα εμφανίσει πρόβλημα με τις αιμορροΐδες.Οι αιμορροΐδες έχουν ποικίλα αίτια με τα κυριότερα να είναι οι γαστρεντερικές διαταραχές, η δυσκοιλιότητα καθώς και ο τοκετός για τις γυναίκες.

Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης των αιμορροΐδων
Πριν οδηγηθείτε στο φαρμακείο και προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με φαρμακευτικά σκευάσματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει.

1. Πιείτε νερό
Συμβάλλει όχι μόνο στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη. Επιπλέον, μειώστε την ποσότητα καφεϊνης και αλκοόλ που καταναλώνετε.

2. Καταναλώστε φυτικές ίνες
Συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας που αποτελεί βασικό παράγοντα για την εμφάνιση των αιμορροΐδων.

3. Γυμναστείτε
Πέρα από τα υπόλοιπα οφέλη της γυμναστικής, η δράση της είναι καταλυτική και στη θεραπεία των αιμορροΐδων.

(+) Βάλτε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σας
Η καθημερινή μας διατροφή βασίζεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα τα οποία συμβάλλουν στην εμφάνιση της δυσκοιλιότηταςκαι των αιμορροΐδων. Για να αποφύγετε αυτή την κατάληξη αλλάκαι για να την αντιμετωπίσετε, καταναλώστε Spiroulina PLATENSIS γιατί:

  • Η σπιρουλίνα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.
  • Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η συστηματική κατανάλωση σπιρουλίνας καταστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων όπως e-coli και Candida, ενώ παράλληλα προστατεύει την ‘καλή-φυσιολογική’ χλωρίδας του εντέρου (bifidus).
  • Η ‘καλή’ χλωρίδα του εντέρου συμβάλει στην υγεία του οργανισμού καθώς αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και προστατεύει τον εντερικό ιστό από μολύνσεις.
  • Η σπιρουλίνα βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου και την ανάπτυξη υγιούς λακτοβάκιλλου, βοηθώντας στην ανακούφιση και επιτυχή αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και κατά συνέπεια στην πρόληψη και θεραπεία των αιμορροΐδων.

Αποτέλεσμα: υγεία του οργανισμού μας χωρίς κανένα πρόσθετο παράγοντα.

Κάντε την τροφή σας το φάρμακό σας κι αντιμετωπίστε φυσικά το πρόβλημα των αιμορροΐδων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης