Στόχος Μαρτίου: Γίνομαι vegetarian για 1 μήνα

Ξύλινος πάγκος με vegeterian υλικά & Σπιρουλίνα flakes

Στόχος 3/12: ακολουθούμε χορτοφαγική διατροφή για ένα μήνα! Challenge accepted! Κι αν τα καταφέρουμε, μπορεί και για περισσότερο!

Η πρόκληση!
Για 31 ημέρες, αποκλείουμε τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή μας και καταναλώνουμε τροφές φυτικής προέλευσης. Γινόμαστε πιο δημιουργικοί, ανακαλύπτουμε νέα υλικά & τεχνικές και τρώμε νόστιμα και κυρίως θρεπτικά πιάτα!

Τα αποτελέσματα!
Αποφεύγοντας τα ζωικά προϊόντα για ένα μήνα χαρίζουμε στο σώμα αίσθημα ευεξίας και συμβάλλουμε στην προστασία του του περιβάλλοντος προστατεύοντας τα ζώα και περιορίζοντας τις αρνητικές συνέπειες από την κατανάλωση αυτού.

Πώς θα το κάνουμε;
Νομίζεις ότι η vegetarian διατροφή στηρίζεται στα μαρούλια και τα μπρόκολα; Σου καταρρίπτω το μύθο για να σου πω ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να υιοθετήσουμε αυτό το διατροφικό προφίλ και εκατοντάδες επιλογές σε υλικά! Χρώματα, αρώματα, γεύσεις για πιο υγιεινή μαγειρική που θυμίζει… Ελλάδα! Γιατί η καλύτερη vegeterian διατροφή είναι μεσογειακή!

Στήριξε, λοιπόν, τη διατροφή σου στα όσπρια, τα λαχανικά, τα δημητριακά, τους καρπούς & τα φρούτα! Συνδύασέ τα με φυτικά έλαια, βότανα του τόπου μας και Spiroulina PLATENSIS!

Πάρε ιδέες…
Για το πρωινό σου!
Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes. Γευστικές χάρη στο μέλι και την κανέλα και ταυτόχρονα θρεπτικές χάρη στα δημητριακά και τα Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Για το μεσημεριανό σου!
Σουτζουκάκια από φάβα και Σπιρουλίνα flakes. Τα πιο νόστιμα εναλλακτικά σουτζουκάκια!
Η φάβα με την υπέροχη γεύση της και τα Σπιρουλίνα flakes με το πλήθος θρεπτικών συστατικών που διαθέτουν συνθέτουν ένα πιάτο ιδανικό για κάθε απαίτηση! Δες τη συνταγή εδώ!

Για τη σαλάτα σου!
Σαλάτα με κους κους, λαχανικά και Σπιρουλίνα flakes. Τέλεια γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά χάρη στα λαχανικά, το κους κους και τα Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

Για το γλυκό σου!
Vegan τρουφάκια με Σπιρουλίνα flakes. Όταν νιώσεις επιθυμία για κάτι γλυκό, φτιάξε αυτά τα τρουφάκια! Γευστικό, υγιεινό γρήγορο γλυκάκι! Δες τη συνταγή εδώ!

Βρες κι άλλες συνταγές κατάλληλες για vegetarian διατροφή εδώ!

Γίνεσαι vegetarian; Πάρε Spiroulina PLATENSIS!

Η Spiroulina PLATENSIS είναι η ιδανική λύση για τους χορτοφάγους καθώς είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Β12, σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και πρωτεΐνη (φυτικής προέλευσης 55-70%)

Γίνε vegetarian με τη βοήθεια της Spiroulina PLATENSIS!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης