Spiroulina PLATENSIS & εξετάσεις: Ενέργεια χωρίς περιττά κιλά!

Αγόρι μπροστά στην οθόνη υπολογιστή διαβάζει στο γραφείο του

Σιγά- σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις κι όλη μέρα διαβάζεις! Καθώς διαβάζεις έχεις μόνιμα μία λιγούρα! Είναι λογικό αφού ο οργανισμός σου ξοδεύει ενέργεια!

Βρες την ενέργεια που χρειάζεσαι χωρίς περιττά κιλά!
Για να έχεις ενέργεια πρέπει να τρως τις κατάλληλες τροφές τις κατάλληλες ώρες!

Ξεκίνα με ένα πλήρες πρωινό!
Φτιάξε ένα Acai bowl με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Είναι της… μόδας κι είναι ένα μπολ γεμάτο θρεπτικά συστατικά, ενέργεια και νοστιμιά! Δες τη συνταγή εδώ!

Επίλεξε τα κατάλληλα σνακ!
Ζήτα από τη μαμά σου να σου φτιάξει Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes! Είναι γευστικές χάρη στο μέλι και την κανέλα, θρεπτικές χάρη στα δημητριακά και τα Σπιρουλίνα flakes και χαρίζουν ενέργεια χωρίς περιττές θερμίδες! Δες τη συνταγή εδώ!

Βάλε στην καθημερινότητά σου τα smoothies!
Είναι full θρεπτικά, υγιεινά, μειώνουν τις λιγούρες και σε ανεβάζουν σε άλλο ενεργειακό επίπεδο χάρη στη Spiroulina PLATENSIS που περιέχουν! Βρες το smoothie που σου ταιριάζει εδώ!

Φάε υγιεινά γλυκά!
Προφανώς και δεν ‘παίζει’ να βγάλεις τα γλυκά από τη διατροφή σου! Μπορείς, όμως, να τα αντικαταστήσεις με μία healthy εκδοχή τους! Προτίμησε ένα Κέικ με μανταρίνι και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!) που έχει πλούσια γεύση & θρεπτικά συστατικά ή τα φανταστικά Vegan τρουφάκια με Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!)

#bonus tip Απόκτησε λίγο πιο eco friendly τρόπο ζωής, πίνοντας τα smoothies σου με Bamboo Καλαμάκι & σερβίροντας τα γεύματά σου στο Coconut Vegan Bowl! Νέος άνθρωπος είσαι! Κάνε την αλλαγή! 😉

Απόκτησε, λοιπόν, περισσότερη ενέργεια χωρίς επιπλέον θερμίδες & κιλά!

Η Spiroulina PLATENSIS:

  • είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αλλά χαμηλής θερμιδικής αξίας!
  • δημιουργεί αίσθημα κορεσμού, εάν την πάρουμε πριν το γεύμα, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο αλλά να νιώθουμε χορτάτοι!
  • διατηρεί τις λιγούρες σε έλεγχο χάρη στην πρωτεΐνη αλλά και τους πολυσακχαρίτες τονώνοντας το μεταβολισμό βοηθώντας στην καύση του λίπους!

Βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS & φούλαρε ενέργεια χωρίς να πάρεις κιλά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης