5 συμβουλές για μια σωστή δίαιτα!

Μπολ με φρούτα & δίπλα ένα μπολ με σπιρουλίνα flakes σε λευκό φόντο

Άλλη μία Δευτέρα ήρθε! Άλλη μία Δευτέρα που (μάλλον!) θα ξεκινήσεις δίαιτα! Για να έχεις αποτελέσματα ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!

4+1 συμβουλές για αποτελεσματική δίαιτα

♦ Κατανάλωσε τροφές από όλες τις ομάδες!
Η αποτελεσματικότητα μίας δίαιτας εξαρτάται από την ποικιλία, την ισορροπία και την αρμονία των τροφών και των γεύσεων. Μπορείς, λοιπόν, στο μεσημεριανό σου γεύμα να φτιάξεις Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Είναι ένα γεύμα που περιλαμβάνει και υδατάνθρακες χάρη στα ζυμαρικά και βιταμίνες χάρη στο μπρόκολο και πρωτεΐνη χάρη στα Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

Πιες αρκετό νερό!
Το νερό μειώνει την δίψα, συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, για περισσότερη γεύση και ποικιλία μπορείς να αντικαταστήσεις το νερό με Λεμονάδα με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Υπέροχη γεύμα, φουλ αντιοξειδωτική! Δες τη συνταγή εδώ!
#extratip Μην ξεχάσεις να αντικαταστήσεις το πλαστικό καλαμάκι με ένα Bamboo καλαμάκι! Εκτός από fit, γίνε και eco friendly!

♦ Φάε ένα πλήρες πρωινό!
Μια παροιμία λέει: ‘Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς.’ Κι ο θυμόσοφος λαός έχει δίκιο. Ο περιορισμός των γευμάτων δεν αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για την απώλεια βάρους. Αν δε φάμε το πρωί, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα καταναλώσουμε ακόμα περισσότερες θερμίδες. Ένα καλό πρωινό θα πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Ξεκίνα, λοιπόν, τη μέρα σου με μια Ομελέτα με σπανάκι και Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Ασκήσου συστηματικά!
Κανένα πρόγραμμα διατροφής όσο αποτελεσματικό και αν είναι, δεν μπορεί από μόνο του να επιφέρει σημαντικές μεταβολές στο σωματικό βάρος, αν δεν συνδυαστεί ταυτόχρονα και με την αερόβια άσκηση (ποδήλατο, περπάτημα κ.α). Η άσκηση αυξάνει την μυική μάζα, διεγείρει την έκκριση ορμονών και προσφέρει το αίσθημα της ικανοποίησης. Φόρα τα αθλητικά σου, στείλε 6 και ξεκίνα με ένα γρήγορο περπάτημα! Μην ξεχάσεις πριν την άσκηση να πάρεις τη Spiroulina PLATENSIS!

♦ Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σου!
Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη ρύθμιση του βάρους:

    • Πρωτεΐνη: δομεί τον μυϊκό ιστό και προκαλεί αίσθημα κορεσμού
    • Σίδηρος: τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου μπλοκάρουν το μεταβολισμό, διότι οι μύες δεν οξυγωνόνται σωστά, η ενέργεια μειώνεται και ο μεταβολισμός απορρυθμίζεται
    • Φυτικές ίνες: βοηθούν το σώμα να κάψει περισσότερο λίπος και να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικό τρόπο τα λιπαρά.

Επιπλέον, η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί 100% φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος, καθώς περιέχει σε συμπυκνωμένη μορφή ευρέως φάσματος θρεπτικά συστατικά, αναπληρώνει τις ελλείψεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον οργανισμό & δεν τον επιβαρύνει με επιπλέον θερμίδες!

Βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS & χάσε τα κιλά που σε βαραίνουν!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης