Tips για να μην πάρεις κιλά μέχρι τις εξετάσεις!

Νεαρή κοπέλα διαβάζει για τις πανελλήνιες

Μετράμε αντίστροφα για τις εξετάσεις. Η ενέργεια που καταναλώνεις στο διάβασμα είναι μεγάλη και η ανάγκη σου για γλυκό/αλμυρό/λιπαρό σνακ ακόμα μεγαλύτερη!

Tips για να μην πάρεις κιλά μέχρι τις εξετάσεις!

♦ Φάε ένα πλήρες πρωινό
Θα σε χορτάσει και δε θα έχεις λιγούρες μέχρι το επόμενο γεύμα! Επιπλέον, αυξάνει τα επίπεδα γλυκόζης κι ο εγκέφαλός “παίρνει μπροστά”! Ιδανικό πρωινό είναι ένα Acai bowl με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κι έχει τέλεια γεύση! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Κάνε μικρά και συχνά γεύματα
Θα νιώθεις συνέχεια χορτάτος και δε θα καταφεύγεις σε “αμαρτωλά” σνακ όπως σοκολάτες, κρουασάν, μπισκότα κλπ. Τέλεια ιδέα για γρήγορο και νόστιμο σνακ είναι μία φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής πασπαλισμένη με Σπιρουλίνα flakes!

♦ Ενυδατώσου!
Προσπάθησε να πίνεις αρκετό νερό. Κι αν προτιμάς να πίνεις κάτι με γεύση, φτιάξε ένα Smoothie με ακτινίδιο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Φουλ σε βιταμίνες κι άλλα θρεπτικά συστατικά, τέλεια γεύση και ιδανικό για να σε χορτάσει! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Φάε σοκολάτα αλλά με μέτρο!
Πράγματι, η μέτρια κατανάλωση σοκολάτας αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών, των ουσιών που είναι υπεύθυνες για τη διάθεση. Ζήτησε, λοιπόν, από τη μαμά σου να σου φτιάξει τα Vegan τρουφάκια με Σπιρουλίνα flakes. Υπέροχα, υγιεινά & με λίγες θερμίδες! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Πάρε καθημερινά Spiroulina platensis!
Χάρη σ’ αυτή θα έχεις την έξτρα ενέργεια που χρειάζεσαι και λαμβάνοντάς την με τον κατάλληλο τρόπο όχι μόνο δε θα πάρεις κιλά αλλά παίζει και να χάσεις! Αυτό συμβαίνει γιατί μία από τις βασικές ιδιότητες της Spiroulina PLATENSIS είναι η ρύθμιση του σωματικού βάρους και η ενεργοποίηση του μεταβολισμό, αφού:

  • δημιουργεί αίσθημα κορεσμού, εάν ληφθεί πριν το γεύμα, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο αλλά να νιώθουμε χορτάτοι μεταξύ των γευμάτων.
  • διατηρεί τις λιγούρες σε έλεγχο χάρη στην πρωτεΐνη, τα απαραίτητα και μη αμινοξέα, αλλά και τους πολυσακχαρίτες.

Spiroulina PLATENSIS η απαραίτητη τροφή για κάθε μαθητή… χωρίς περιττά κιλά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης