3 ροφήματα για καύση του λίπους

Ένα χέρι που κρατάει ένα χυμό ή smoothie με σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Θες να διώξεις το περιττό λίπος; Εκτός από την υγιεινή διατροφή & την άθληση πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου ροφήματα που επιταχύνουν την καύση του λίπους.

♦ Detox χυμοί
Φτιάξε εύκολους χυμούς συνδυάζοντας φρούτα & λαχανικά με αντιοξειδωτικά συστατικά. Συνδύασε καρότα, μήλα, τζίντζερ και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS κι απόλαυσε ένα χυμό για να διώξει όλες τις τοξίνες και να ενεργοποιήσεις την καύση του λίπους.

♦ Χυμοί λαχανικών
Συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στη ρύθμιση του μεταβολισμού & άμεσα απώλεια του περιττού λίπους. Επίλεξε Smoothie με πράσινα λαχανικά και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Επιπλέον, είναι ιδανικό για και για αποτοξίνωση. Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Πράσινο τσάι
Ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με ένα φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS χαρίζει όλα τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι και βοηθάει στην καύση του λίπους με ταχύτερο ρυθμό, επιταχύνοντας & το μεταβολισμό σου.

#extratip
Πρόσθεσε ελαιόλαδο στα γεύματα & τα ροφήματά σου!
Το ελαιόλαδο ανήκει στα καλά λιπαρά, τα οποία βοηθούν στην καύση του λίπους. Επιπλέον, με περίπου 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο προκαλείται αίσθημα κορεσμού. Επιλέγουμε, λοιπόν, ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο στα γεύματα & στα ροφήματά μας! Βρες το εδώ!

Απολαμβάνουμε τα ροφήματά μας με Bamboo καλαμάκι! 😉

Διώξε το λίπος με τον πιο εύκολο τρόπο & τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης