Post Easter detox tips

Μπολ με σαλάτα με κους κους και Σπιρουλίνα flakes

Μήπως κι εσύ έφαγες ή ήπιες λίγο παραπάνω; Δεν πειράζει! Βάλε ξανά σε τάξη τον οργανισμό σου κάνοντας αποτοξίνωση ακολουθώντας τις πιο πετυχημένες συμβουλές!

‘Πώς μπορώ να αποβάλλω τις τοξίνες από το οργανισμό μου;’

  1. Πιες smoothies
    Η πιο εύκολη λύση για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου στις διαδικασίες αποτοξίνωσης είναι να συμπεριλάβεις στο διατροφολόγιό σου τα smoothies. Smoothies με λαχανικά, smoothies με φρούτα, smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Έτσι, συνδυάζεις την αποτοξίνωση αλλά και πλήθος θρεπτικών συστατικών. Δες εδώ τα τελειότερα smoothies!
  2. Βάλε στη ζωή σου την άσκηση
    Ξεκίνα κάνοντας λίγο περπάτημα κάθε μέρα και σιγά- σιγά να προσθέσεις και κάποιου άλλου είδους άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και θα αφυπνίσεις το σώμα σου!
  3. Βάλε φυτικές ίνες στα γεύματα σου
    Αποτοξίνωση χωρίς φρούτα και λαχανικά δε γίνεται. Κατανάλωσε πράσινες σαλάτες με κάθε γεύμα σου σε μεγάλες ποσότητες. Συνδύασε πολλά λαχανικά και γιατί όχι και φρούτα! Σε κάθε σαλάτα πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού Σπιρουλίνα flakes, που διαθέτουν πλήθος θρεπτικών συστατικών & αντιοξειδωτικών στοιχείων.

Πώς συμβάλλει η Spiroulina PLATENSIS στην αποτοξίνωση;
H Spiroulina PLATENSIS αποτοξινώνει τον οργανισμό! Συγκεκριμένα, η Spiroulina PLATENSIS είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, επιταχύνει την αποβολή τοξινών, ενθαρρύνοντας την ανανέωση των κυττάρων & επιταχύνει τον μεταβολισμό.

Απόκτησε ευεξία με Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης