Spiroulina PLATENSIS: Kids nutrition plan

Δύο παιδιά τα οποία τρώνε υγιεινά & έχουν μπροστά τους μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS σκόνη

Για να μάθουν τα παιδιά μας να τρώνε σωστά, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Χρειαζόμαστε απλά τη Spiroulina PLATENSIS & ένα διατροφικό πλάνο για να λαμβάνει το παιδί μας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

#1 Ξεκινάμε με ένα πλήρες πρωινό!
Ετοιμάζουμε το τέλειο ρόφημα, ένα Smoothie με μπανάνα, καρότο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Με αυτό το smoothie χαρίζουμε το σώμα πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS παίρνουμε αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην αποβολή βλαβερών ουσιών και χαρίζουν ενέργεια. Συνοδεύουμε το smoothie με ένα τοστ με Ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο, αυγό και Σπιρουλίνα flakes. Το αβοκάντο είναι φουλ σε καλά λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενέργεια. Το αυγό και τα Σπιρουλίνα flakes προσφέρουν μεγάλη ποσότητα σιδήρου και πρωτεϊνών, που είναι υπεύθυνα για την τόνωση & την ενέργεια του οργανισμού.

#2 Ετοιμάζουμε τα κατάλληλα σνακς
Αν θέλουμε κάτι εύκολο & γρήγορο για το σχολείο ή για το απογευματινό, η καλύτερη λύση είναι τα Κριτσίνια ολικής με Spiroulina PLATENSIS. Προσφέρουν άμεση ενέργεια χάρη στη Spiroulina PLATENSIS & έχουν ελάχιστες θερμίδες. Εναλλακτικά, φτιάχνουμε το super healthy & tasty Banana bread με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!

#3 Κυρίως γεύματα για… απαιτητικούς καταναλωτές!
Το μεσημεριανό & το βραδινό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο στοίχημα καθώς είναι τα γεύματα που χαρίζουν τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά! Εμείς, όμως, έχουμε τη λύση! Βρες εύκολες & νόστιμες συνταγές με Spiroulina PLATENSIS για τα γεύματα & συνόδευσέ τες με τις πιο υγιεινές σαλάτες! Δες όλες τις συνταγές εδώ!

#4 Γλυκά χωρίς πολλά πολλά λιπαρά!
Μπορείς να βάλεις τα γλυκά στη διατροφή του παιδιού σου, απλά κάν’το διαφορετικά!  Ετοίμασε τα πιο νόστιμα αλλά light γλυκάκια με Spiroulina PLATENSIS. Φτιάξε Cupcakes με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS (δες τη συνταγή εδώ!) ή Μπάρες δημητριακών με Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!)

Γιατί να προσθέτεις σε κάθε γεύμα τη Spiroulina PLATENSIS; Γιατί περιέχει:
⋅ γ- λινολεΐκό οξύ & αποτελεί την μόνο τροφή πέρα από το μητρικό γάλα που το περιέχει
⋅ χολίνη και ινοσιτόλη που είναι παράγοντες του συμπλέγματος Β & συμβάλλουν στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος
⋅ πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας σε ποσοστό 55-70 % με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα
⋅ σύμπλεγμα των βιταμινών Β που μεταξύ άλλων συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας
⋅ σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας που χαρίζει άμεση τόνωση & πρόληψη από αναιμίες
⋅ Ω3 & Ω6 λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος & την ενίσχυση του ανοσοποιητικού
⋅ ασβέστιο & μαγνήσιο δύο μέταλλα, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος

Spiroulina PLATENSIS για παιδιά με υγιή οργανισμό εντελώς… φυσικά!

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης