Τα απαραίτητα για το τριήμερο

Βαλίτσα έτοιμη για εκδρομή και μπροστά μία Bamboo οδοντόβουρτσα, μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS με ιώδιο

Λίγο πριν φύγεις για το πρώτο 3ήμερο του 2022, βάλε στη βαλίτσα σου όλα όσα χρειάζεσαι.

5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Γάντι απολέπισης από ίνες κάνναβης & γιούτας
Οι ίνες κάνναβης (CBD) ενυδατώνουν & αναπλάθουν την επιδερμίδα & οι ίνες γιούτας βοηθούν στη βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για Vegan & χωρίς paraben.

Bamboo οδοντόβουρτσα
Ετοιμάζεις το νεσεσέρ με τα είδη προσωπικής υγιεινής; Μην ξεχάσεις την Bamboo toothbrush! Είναι ιδανική για τη στοματική υγιεινή και τόσο stylish & eco! Έχει λαβή από Bamboo & 100% βιοδιασπώμενη. Είναι μέτριας σκληρότητας με υψηλής ποιότητας ίνες DuPont χωρίς δισφαινόλη Α (BPA).

Κρέμα αντιγήρανσης
Ακόμα και στην εκδρομή δεν πρέπει να αμελείς την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου με CBD, Υαλουρονικό, Ρετινόλη και Βιταμίνη Ε αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια της γήρανσης (λεπτές γραμμές & ρυτίδες), αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος & επαναφέρει τη χαμένη λάμψη, ενισχύει την υγρασία & την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Κρέμα Νυκτός 
Εννοείται ότι ολοκληρώνεις τη βραδινή ρουτίνα με την κρέμα νυκτός σύσφιξης και επανόρθωσης με CBD, Ρετινόλη & Βούτυρο Καριτέ η οποία καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες έκφρασης & πανάδες), δρα με τρόπο καταπραϋντικό, αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδη & παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Spiroulina PLATENSIS
Για να απολαύσεις, όμως, κάθε στιγμχρειάζεσαι ενέργεια! Πάρε την ενέργεια που θες με τη Spiroulina PLATENSIS!

Όλα όσα θες βρες τα σε ένα μόνο eshop…!
Καλό τριήμερο! 😉

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης