Spiroulina PLATENSIS, ενέργεια & προστασία για το 3ήμερο

Μία γυναίκα με βαλίτσα σε ένα πεζούλι και δίπλα μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες χωρίς ιώδιο

Ετοιμάζεσαι για το τριήμερο; Μην ξεχάσεις τη Spiroulina PLATENSIS! Για super ενέργεια & προστασία!

♥ Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας
Για να μην αδειάσουν γρήγορα οι μπαταρίες σου, βάλε στη διατροφή σου τη Spiroulina PLATENSIS. Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για super αντοχές & full ενέργεια, όπως πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης (55-70% του βάρους της),
μαγνήσιο & ψευδάργυρο. Για να πάρεις άμεση ενέργεια, φτιάξε ένα smoothie Με Spiroulina PLATENSIS! Βρες τη συνταγή εδώ!

Χαρίζει άμεση τόνωση
Κι αν νιώσεις ότι κάπως “πέφτεις” η Spiroulina PLATENSIS θα σε ανεβάσει! Διαθέτει σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, δηλαδή πιο εύκολα απορροφήσιμο ώστε με αποτέλεσμα να χαρίζει άμεσα τόνωση & αίσθημα ευεξίας. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, στην αύξηση των επιπέδων της αιμοσφαιρίνης & στη βελτίωση του εμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Για να μην κινδυνεύσεις από καμία απειλή, πάρε Spiroulina PLATENSIS! Είναι η τροφή – θησαυρός για το ανοσοποιητικό σου, γιατί αποδεδειγμένα διαθέτει, μεταξύ άλλων, συστατικά τα οποία προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις από κάθε ιό, όπως το σύμπλεγμα βιταμινών Β, τη βιταμίνη Ε & τον ψευδάργυρο. Επιπλέον, με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιήθηκε κλινική μελέτη στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη και απέδειξε ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την εμφάνιση της νόσου (COVID-19) και να μειώσει την ανάγκη νοσηλείας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Απόλαυσε το τριήμερο τη Spiroulina PLATENSIS!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης