Κράτα το ταίρι σου σε Valentine’s mood με Spiroulina PLATENSIS!

Νεαρό ζευγάρι στο κρεβάτι και δίπλα μία συσκλευασία Spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες χωρίς ιώδιο

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε, η ερωτική διάθεσή όμως θέλουμε να μείνει! Ωστόσο, για μία εύρυθμη σεξουαλική ζωή χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση & διάθεση. Απόκτησέ τα με τη Spiroulina PLATENSIS!

🗸 Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση με τη Spiroulina PLATENSIS η οποία χάρη σε ιχνοστοιχεία όπως το ασβέστιο, η νιασίνη, το κάλιο, το μαγνήσιο, το σίδηρο & βιταμίνες του συμπλέγματος Β & τα υψηλά ποσοστά πρωτεΐνη  χαρίζει άμεση τόνωση & ενέργεια!

🗸 Ανέβασε τη διάθεσή σου με τη Spiroulina PLATENSIS η οποία περιέχει μαγνήσιο & ψευδάργυρο που είναι τα μέταλλα της καλής διάθεσης!

Αντιμετώπισε πιθανές σεξουαλικές δυσλειτουργίες με τη Spiroulina PLATENSIS, η οποία χάρη στα Ω-3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, ασβέστιο & φυλλικό οξύ και σε συνδυασμό με συστατικά που ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης. Επιπλέον, η φυκοκυανίνη που περιέχει μειώνει την αρτηριακή πίεση χάρη στις αντιυπερτασικές της ιδιότητες, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την αύξηση της libido στους άντρες. Τέλος, η περιέκτικότητα της Spiroulina PLATENSIS σε αργινίνη, (μη απαραίτητο αμινοξύ) διευρύνει και χαλαρώνει τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνοντας την ροή του αίματος που είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ξεκίνα, λοιπόν, τη μέρα σου με ένα Smoothie με Spiroulina PLATENSIS που θα χαρίσει super ερωτική διάθεση! Βρες το εδώ!

Spiroulina PLATENSIS η υγιεινή επιλογή για μόνιμο valentine’s mood!

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης