Τροφές που χορταίνουν αλλά δεν παχαίνουν!

Σκόνη Spiroulina PLATENSIS, αμύγδαλα, κάσιους

Έχεις σκεφτεί ότι δε χρειάζεται να είσαι σε μόνιμη δίαιτα για να διατηρήσεις το βάρος σου; Μπορείς απλά να επιλέγεις τις κατάλληλες τροφές όταν πεινάς!

9 τροφές για να τρως όταν πεινάς (χωρίς τύψεις!)

  1. Μπανάνα: Μία μέτρια μπανάνα έχει περίπου 70Kcal! Είναι πηγή υδατανθράκων και φυτικών ινών γι’ αυτό και αποτελεί ένα ποιοτικό σνακ που μας χορταίνει. Απόλαυσέ τη σε ένα smoothie με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!
  2. Βρώμη: Περιέχει φυτικές ίνες, που μας χορταίνουν άμεσα, και ελάχιστες θερμίδες καθώς τα 100g περιέχουν 68kcal. Ιδανικό πρωινό σε συνδυασμό με φρούτα και Σπιρουλίνα flakes.
  3. Μήλα: Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνες και περιέχει μόνο 75kcal. Επιπλέον, χαρίζει άμεσα το αίσθημα κορεσμού. Αποτελεί ιδανική προσθήκη σε σαλάτες μαζί με Σπιρουλίνα flakes! Χορταίνεις και παίρνεις και πλήθος θρεπτικών συστατικών!
  4. Αμύγδαλα: Πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες προσφέρουν το αίσθημα πληρότητας μειώνοντας τις λιγούρες μέσα στη μέρα! Εννοείται ότι τα αμύγδαλα πρέπει να είναι ωμά, ανάλατα και σε περιορισμένη ποσότητα (30-50g ημερησίως).
  5. Αγγούρι: Έχει πολύ χαμηλή θερμιδική αξία, περιέχει πληθώρα φυτικών ινών και ενυδατώνει τον οργανισμό, καθώς το 97% της μάζας του είναι νερό. Για πιο άμεση κατανάλωση, ετοίμασε στικς αγγουριού σε ένα μπολ ώστε να τα έχεις πάντα μαζί σου όταν σε πιάνει λιγούρα! Εναλλακτικά, φτιάξε Smoothie με αγγούρι, πράσινα λαχανικά και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!
  6. Αυγά: Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, που σε χορταίνει. Δύο αυγά είναι ένα μίνι γεύμα που σου κόβει την πείνα με μόλις 112kcal.
  7. Ρυζογκοφρέτες: Ίσως να τις έχεις αδικήσει, λόγω έλλειψης γεύσης! Όμως κάθε ρυζογκοφρέτα περιέχει μόλις 50kcal! Ένας έξυπνος τρόπος είναι να τις χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα χορταστικό σάντουιτς με ελάχιστες θερμίδες.
  8. Κάσιους: Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και προκαλούν υψηλό αίσθημα κορεσμού. Θεωρείται ότι παχαίνουν, όμως, αυτό αποτελεί μύθο, καθώς 10 κάσιους (ανάλατα!) περιέχουν 87kcal!
  9. Spiroulina PLATENSIS: Περιέχει πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης σε ποσοστό έως 70%, με αποτέλεσμα να προκαλεί άμεσα το αίσθημα κορεσμού. Επιπλέον, χάρη στις φυτικές ίνες, το σώμα ‘καίει’ περισσότερο λίπος. Κι όλα αυτά, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με επιπλέον θερμίδες!

Φάε έξυπνα για να διατηρείσαι σε φόρμα!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης