Clean eating & Spiroulina PLATENSIS

Η τελευταία διατροφική τάση είναι το Clean eating. Μάθε τι είναι & γιατί πρέπει να την υιοθετήσεις εντάσσοντας στη διατροφή σου & τη Spiroulina PLATENSIS.

Τι είναι το Clean eating;
Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση με στόχο την υιοθέτηση στις διατροφικές μας συνήθειες τροφίμων που είναι φρεσκότερα, λιγότερο επεξεργασμένα και υψηλότερης ποιότητας. Στόχος, λοιπόν, δεν είναι να βρούμε τα ‘κακά’ τρόφιμα, αλλά να βρούμε τα καλύτερα!

Διατροφή χωρίς επεξεργασμένα τρόφιμα
Η clean eating διατροφή δεν είναι δίαιτα. Αποτελεί τρόπο ζωής που αν τον υιοθετήσεις θα χαρίσει στον οργανισμό σου υγεία και ευεξία. Βάση, λοιπόν, σε αυτό το διατροφικό μοντέλο είναι ο αποκλεισμός των επεξεργασμένων τροφών και η κατανάλωση τροφών που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική τους κατάσταση. Περιλαμβάνει μη επεξεργασμένες τροφές όπως φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια & ξηρούς καρπούς ή ελαφρώς επεξεργασμένες τροφές όπως δημητριακά που δεν έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία (κινόα, καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής άλεσης κλπ), κατεψυγμένα λαχανικά, έλαια, γαλακτοκομικά, κρέας (που δεν έχει υποστεί επεξεργασία) & ψάρια.

Γιατί η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ιδανική τροφή για μια clean eating διατροφή;
Η σπιρουλίνα είναι ένα μπλε πράσινο μικροφύκος & αποτελεί τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς έκδοχα, χρωστικές και συγκολλητικές και χωρίς καμία επεξεργασία! Έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων χαρίζοντας:

    1. Αντιοξειδωτική Δράση: Διαθέτει φυκοκυανίνη & β καροτένιο, τα οποία αποτελούν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες & βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από την επίθεση των ελεύθερων ριζών,
    2. Ρύθμιση του βάρους: Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β , μαγνήσιο, αμινοξέα που δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό, φυτικές ίνες κ.α.
    3. Άμεση ενέργεια: Συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας χάρη στο πλήθος θρεπτικών συστατικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων πρωτεΐνη, (55-70%) & σύμπλεγμα βιταμινών Β, που βελτιώνουν τις αποδόσεις, χαρίζουν ευεξία και ανακουφίζουν από το αίσθημα κόπωσης
    4. Αύξηση επιπέδων σιδήρου: Αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.

Πώς να ενσωματώσεις τη Spiroulina PLATENSIS στο clean eating διατροφικό μοντέλο:

Άλλαξε διατροφικές συνήθειες με τη Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης