Ερωτηματολόγιο Υγείας

Η φιλοσοφία μας έχει κέντρο τον άνθρωπο

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να σας βοηθήσουμε να λαμβάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σας προτείνουμε να συμπληρώσετε το παρακάτω Ερωτηματολόγιο Υγείας.

Μετά την επεξεργασία του από το Ιατρικό Τμήμα της εταιρείας μας, θα λάβετε στο email σας εξατομικευμένες οδηγίες χρήσης των προϊόντων μας (ημερήσια δοσολογία - τρόπος χρήσης – αναμενόμενα αποτελέσματα).

Υπογραμμίζουμε ότι απαγορεύεται η λήψη σπιρουλίνας σε άτομα που πάσχουν από φαινυλκετονουρία, αυτοάνοσα του εντέρου (Crohn, ελκώδη κολίτιδα) κατά την περίοδο της έξαρσης, μπορούν, όμως, να την καταναλώνουν κατά την περίοδο ύφεσης. Στην περίπτωση νεφρικής ανεπάρκειας η σπιρουλίνα μπορεί να λαμβάνεται σε συνεννόηση με τον κλινικό διατροφολόγο ή τον θεράποντα ιατρό. Επίσης καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση της σε άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση καρδιάς, ήπατος, νεφρών, καθώς περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Επίσης, άτομα που πάσχουν από θυρεοειδή θα πρέπει να καταναλώνουν μόνο Spiroulina PLATENSIS Χωρίς Ιώδιο.

Το lot number αναγράφεται στο λευκό αυτόκολλητο που υπάρχει πάνω σε κάθε συσκευασία και βρίσκεται πάνω από το barcode


MONO ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Παρακαλώ διορθώστε τις απαντήσεις στα πεδία που επισημαίνονται με κόκκινο.
Kάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS θα χρησιμοποιηθούν κι από άλλα μέλη της οικογένειάς σας, προτείνεται να συμπληρωθεί εκ νέου το Ερωτηματολόγιο Υγείας για το καθένα από αυτά.

Ερωτηματολόγιο Υγείας

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης