3 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τη Spiroulina PLATENSIS

Μία σαλάτα & άλλα συνοδευτικά γι'αυτή και δίπλα μία συσκευασία Σπιρουλίνα flakes

Η Spiroulina PLATENSIS είναι μία υπερτροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Χάρη στα θρεπτικά της συστατικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες με τον πιο άμεσο τρόπο… απλά προσθέτοντάς τη στα καθημερινά σου γεύματα!

  1. Πρόσθεσέ τη σε smoothies και χυμούς: Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να προσθέτουμε 1 φακελάκι Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη στο πρωινό σου smoothie ή στο χυμό σου. Θα αποκτήσουν πλούσια γεύση, ενώ παράλληλα θα έχεις ένα ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά. Συνδύασε φρούτα, λαχανικά, γιαούρτι και ό,τι συστατικό μπορείς να φανταστείς… Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! Πάρε ιδέες εδώ!
  2. Πρόσθεσέ τη σε σαλάτες: Αν αγαπάς τις σαλάτες, απογείωσέ τες πασπαλίζοντας με 1 κουταλιά Σπιρουλίνα flakes. Ανακάτεψε τα Σπιρουλίνα flakes με λαχανικά, φρέσκα βότανα, ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι για μια υγιεινή σαλάτα γεμάτη αντιοξειδωτικά και φυτικές πρωτεΐνες. Πάρε ιδέες εδώ!
  3. Κατανάλωσε τη Spiroulina PLATENSIS σαν συμπλήρωμα: Κι αν θέλεις κάτι εύκολο κι άμεσο πάρε τη Spiroulina PLATENSIS Σε ταμπλέτες. Για να έχεις άριστα αποτελέσματα, αφού την αγοράσεις, συμπλήρωσε το Ερωτηματολόγιο Υγείας για σου δώσουμε εξατομικευμένες οδηγίες χρήσης σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Συμπλήρωσέ το εδώ!

Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη ζωή σου… Τώρα ξέρεις τον τρόπο!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης