Time to detox: Οι καλύτερες συμβουλές!

Νεαρή κοπέλα που στέκεται μπροστά από λευκό φόντο κρατόντας ένα μάτσο πράσινα λαχανικά κρύβοντας το πρόσωπό της

Ο οργανισμός μας έχει από μόνος του την ικανότητα να αποβάλλει τις τοξίνες. Ωστόσο, συν Αθηνά και χείρα κίνει! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και βοήθησε ακόμα περισσότερο το σώμα μας σου στη διαδικασία αποτοξίνωσης!

Οι top συμβουλές για πετυχημένη αποτοξίνωση
🌿 Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS είναι 100% φυσικό προϊόν και αποτελεί ιδανική τροφή για αποτοξίνωση χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως φυκοκυανίνη, β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α.

🌿 Πιες άφθονο νερό
Το νερό συμβάλει στην αποτοξίνωση, στην ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού και περιορίζει την κατακράτηση υγρών. Για τέλεια αποτοξίνωση, συνδύασε το νερό σου με φρούτα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & φτιάξε detox water! Πάρε ιδέες εδώ!

🌿 Ακολούθησε ισορροπημένη διατροφή
Τα γιορτινά τραπέζια μας φόρτωσαν όχι μόνο με θερμίδες αλλά και με τοξίνες. Για να επανέλθουμε, λοιπόν, στην κανονικότητα υιοθετούμε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως κ.α. Με αυτόν τον τρόπο, επαναφέρεται η ενυδάτωση του οργανισμού και αναπληρώνονται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

3 ιδέες για super detox αλλά απόλυτα γευστικά γεύματα!
Tάκος με καπνιστό σολομό και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
Σαλάτα με κους κους, λαχανικά και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!  * Επειδή είμαστε & eco friendly, σερβίρουμε σε Coconut Vegan bowl!
Smoothie με ακτινίδιο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!  * Μη χρησιμοποιήσεις πλαστικό καλαμάκι… Είναι passe! Απόλαυσε το smoothie σου με ένα Bamboo καλαμάκι!

🌿 Απόφυγε την κατανάλωση καφέ & αλκοόλ
Το αλκοόλ εμποδίζει την απορρόφηση βιταμινών του συμπλέγματος Β & διαταράσσει την εντερική χλωρίδα, επηρεάζοντας την ικανότητά της να απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Επιπλέον, η καφεΐνη διεγείρει το νευρικό σύστημα & προκαλεί στρες.

🌿 Κάνε γυμναστική
Το περπάτημα αυτή την περίοδο αποτελεί την καλύτερη λύση! Με τη γυμναστική, μειώνεται η κατακράτηση υγρών και αποβάλλονται οι τοξίνες. Μην ξεχνάς, πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα να παίρνεις Spiroulina PLATENSIS! Αναπληρώνει τους ηλεκτρολύτες & εμποδίζει το ‘κάψιμο’ των μυών!

Νιώσε την πιο Detox εμπειρία με τη Spiroulina PLATENSIS! 😉

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης