Skincare routine: 4 προϊόντα που χρειάζεσαι!

Φυσικά προΪόντα ομορφιάς από τη Spiroulina PLATENSIS

Απόκτησε υγιές και λαμπερό δέρμα ακολουθώντας μία skincare routine. Φρόντισε την επιδερμίδα σου καθημερινά ακολουθώντας 3 απλά βήματα & χρησιμοποιώντας τα πιο φυσικά προϊόντα!

#1 Πρωινός καθαρισμός
Ξεκινάμε τη μέρα μας καθαρίζοντας το πρόσωπό μας με Φυσικό Χειροποίητο Σαπούνι ελιάς. Επιλέγουμε το κατάλληλο σαπούνι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας: Σαπούνι με εκχύλισμα ροδιού για διατήρηση της ελαστικότητας, Σαπούνι με έλαιο λεμονιού για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.

#2 Τονωτική λοσιόν
Η τονωτική λοσιόν αποτελεί βασικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση. Επιλέγουμε Λοσιόν με Ύδωρ Μελισσόχορτου για καταπονημένα δέρματα χαρίζοντάς τους νεανική όψη ή Λοσιόν με Ύδωρ Δυόσμου για την καταπολέμηση δερματικών ερεθισμών.
#extratip Μετά την εφαρμογή, κάνουμε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας, για καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

#3 Κρέμα αντιγήρανσης
Πρόλαβε τα σημάδια της γήρανσης χρησιμοποιώντας την Κρέμα Αντιγήρανσης Πολλαπλής Δράσης. Αισθανθείτε τη διαφορά των κρυστάλλων CBD και του Ελαίου Κάνναβης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ, τη Ρετινόλη και τη Βιταμίνη Ε αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της λάμψη.

#4 Κρέμα Νυκτός
Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, μην αμελείς τη βραδινή περιποίηση! Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ με το Διφασικό make up remover με αλόη βέρα & εκχύλισμα καλέντουλας, άπλωσε την Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός για προστασία & βαθιά ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απορροφάται σταδιακά και σε βάθος από την επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης ενώ παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Διορθώνει τις καθημερινές, συσσωρευμένες βλάβες και η επιδερμίδα το πρωί φαίνεται πιο ξεκούραστη και φρέσκια.

Κάνε το δέρμα σου να λάμπει σε 4 μόνο βήματα!

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης