Spiroulina PLATENSIS, your powerful food

Μία ατζέντα & δύο γυναικεία χέρια που γράφουν κάτι στην ατζέντα δίπλα μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες χωρίς ιώδιο & μία συσκευασία κριτσίνια με Spiroulina PLATENSIS

Επιστροφή στην καθημερινότητα ή μήπως όχι ακόμα; Όπως κι αν ξεκινάει ο Σεπτέμβρης η επιλογή για super ενέργεια είναι μία: η Spiroulina PLATENSIS!

Πώς θα βάλεις τη Spiroulina PLATENSIS στη ζωή σου;
Η Spiroulina PLATENSIS είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν, καθώς κυκλοφορίες σε 3 διαφορετικές μορφές [flakes, σκόνη, ταμπλέτες]. Βρες αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο κι άλλαξε την καθημερινότητά σου!

Spiroulina PLATENSIS Σε flakes
Σου αρέσουν οι pure γεύσεις; Τρως υγιεινά & προτιμάς ακατέργαστες τροφές; Τα Σπιρουλίνα flakes είναι για σένα! Είναι πράσινα, κρατσανιστά, φυσικά και έτοιμα να ‘προσγειωθούν’ στο πιάτο σου καθώς ταιριάζουν με πλήθος συνταγών! Από σαλάτες & musli μέχρι σαν σνακ μαζί με ξηρούς καρπούς!

Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη
Για εσένα που λατρεύεις τα smoothies & τους χυμούς υπάρχει το καταλληλότερο προϊόν, η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη. Τη χρησιμοποιείς παντού άρα δεν τη βαριέσαι ποτέ! Την παίρνεις πάντα μαζί αφού είναι σε φακελάκια των 3g. Είναι το ιδανικό προϊόν για όλη την οικογένεια!

Spiroulina PLATENSIS Σε Ταμπλέτες
Αν δοκίμασες τη σκόνη Spiroulina PLATENSIS, σου άρεσε που τη χρησιμοποιούσες παντού αλλά είσαι πιο κλασικός τύπος, επίλεξε Spiroulina PLATENSIS Σε Ταμπλέτες! Τις παίρνεις παντού μαζί, χρειάζεσαι απλά λίγο νεράκι και αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για να ακολουθήσεις τις εξατομικευμένες οδηγίες λήψης.

Κριτσίνια ολικής με Spiroulina PLATENSIS
Κι αν θέλεις κάτι πιο εύκολο… Πάρε μαζί σου τα Κριτσίνια ολικής με Spiroulina PLATENSIS! Είναι τραγανά & γευστικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά κι αποτελεούν το ιδανικό σνακ όπου κι αν βρίσκεσαι!

Spiroulina PLATENSIS, η καλύτερη υπετροφή στο πιάτο σου!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης