Spiroulina PLATENSIS: Daddy’s superfood

Πατέρας που έχει αγκαλιά το παιδί του σε εξωτερικό χώρο καλοκαίρι στη φύση

Σήμερα γιορτάζουν οι super ήρωες της ζωής μας… οι μπαμπάδες! Κάθε υπερήρωας έχει τη μυστική του δύναμη! Οι μπαμπάδες την παίρνουν από τη Spiroulina PLATENSIS γιατί χαρίζει:

  1. Ενέργεια & τόνωση:  Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες (όπως βιταμίνη Β12), μέταλλα (σίδηρος, μαγνήσιο) και αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας και χαρίζουν τόνωση.
  2. Αντιμετώπιση της κόπωσης: Χάρη στα υψηλά ποσοστά βιοδιαθέσιμου σιδήρου, η Spiroulina PLATENSIS μειώνει τα συμπτώματα της κόπωσης και χαρίζει άμεση τόνωση & αίσθημα ευεξία. Επιπλέον, χάρη στα αντιοξειδωτικά απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες που συμβάλλουν στην εμφάνιση ατονίας & κούρασης.
  3. Ενίσχυση ανοσοποιητικού: Χάρη στη φυκοκυανίνη, που ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς, τη βιταμίνη Ε, η οποία συμβάλλει στην παραγωγή των Β-κυττάρων που παράγουν αντισώματα και βοηθούν στην καταστροφή των βακτηρίων & β- καροτένιο που αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα ‘ασθενή’ κύτταρα, η Spiroulina PLATENSIS χαρίζει turbo ανοσοποιητικό & μπαμπάδες που δεν αρρωσταίνουν ποτέ!
  4. Υγιές καρδιαγγειακό σύστημα: Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει φυκοκυανίνη και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή υγεία. Επιπλέον, η συστηματική κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS  συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και την πρόληψη υπέρτασης, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.
  5. Υποστήριξη εγκεφάλου και νευρικού συστήματος: Χάρη στη θειαμίνη και τη βιταμίνη Β12, η Spiroulina PLATENSIS βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και να υποστηρίζει το νευρικό σύστημα. Super μπαμπάδες, λοιπόν, με αυξημένη πνευματική ευελιξία, επιδόσεις και αντίληψη.

Spiroulina PLATENSIS, το φυσικό υπερόπλο κάθε πατέρα!

Προτεινόμενα προϊόντα: 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης