Γιατί να επιλέξεις Spiroulina PLATENSIS σε σκόνη

Δύο κουταλάκια με σκόνη spiroulina PLATENSIS

Σίγουρα έχεις βάλει στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS! Έχεις βρει όμως αυτή που σου ταιριάζει; Σου δίνουμε 3 λόγους για να επιλέξεις τη Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη!

♥ Είναι το απαραίτητο συστατικό για κάθε smoothie!
Πόσα smoothies μπορείς να σκεφτείς; Εμείς σου έχουμε ακόμα περισσότερα και μάντεψε… η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη ταιριάζει σε όλα! Πάρε ενέργεια & πολύτιμα θρεπτικά συστατικά ξεκινώντας τη μέρα σου με smoothies με Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη! Βρες το δικό σου εδώ!

♥ Είναι η καταλληλότερη μορφή για να την βάλεις στη διατροφή σου!
Η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη είναι το ιδανικό συστατικό για κάθε γεύμα. Με τη Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη πασπαλίζεις τις σαλάτες σου (πάρε εδώ ιδέα για σαλάτα!) ή τη βάζεις στο πρωινό σου (Βρες εδώ το πιο δυναμωτικό πρωινό!)! Μπορείς να φτιάξεις τον πιο τονωνικό Sp_PLATENSIS latte ή τα πιο heaqlthy dips όπως γουακαμόλε!

♥ Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τη δώσεις στο παιδί σου!
Τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών, καθώς συμβάλλουν ομαλή μυοσκελετική & νοητική ανάπτυξη. Η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη ταιριάζει σε πλήθος συνταγών που ξετρελαίνουν τα παιδιά όπως κέικ ή ποπ κορν. Βρες κι άλλες συνταγές εδώ!

+ plus Η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη ίναι ιδανική για όλους εμάς που δεν τα πάμε καλά μα την κατάποση δισκίων! 😉

Βάλε στη ζωή τη Spiroulina PLATENSIS στην πιο εύχρηστη μορφή της… τη Σκόνη!

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης