Spiroulina PLATENSIS: Ευεργετικές ιδιότητες

Σπιρουλίνα flakes με ευεργετικές ιδιότητες

Ξεκίνα δυναμικά το 2021 με τη Spiroulina PLATENSIS γιατί έχει όλα όσα χρειάζεσαι!

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Διαθέτει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να θωρακίσει τον οργανισμό μας όπως φυκοκυανίνη & βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτικοί παράγοντες, Β-καροτένιο, που καταστρέφει τα μικρόβια, ψευδάργυρο και σελήνιο, που συμβάλλουν στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων.
Ήξερες ότι… σε περίπτωση ασθένειας, η Spiroulina PLATENSIS επιταχύνει την ανάρρωση; 

Έχει αντιιική δράση
Αποτελεί ‘ασπίδα’ έναντι των ιών, καθώς αποτρέπει τη διείσδυσή τους στα κύτταρα. Πιο συγκεκριμένα, επιστημονική έρευνα προτείνει τη λήψη 15g σπιρουλίνας ημερησίως για τη θωράκιση του οργανισμού από τον Covid_19. Δες την έρευνα εδώ.

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α. Επιπλέον, διαθέτει την πιο αντιοξειδωτική πρωτεΐνη, τη φυκοκυανίνη, η οποία αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και περιορίζει την τοξικότητα των φαρμάκων & των βαρέων μετάλλων.

Βοηθά στην απώλεια βάρους
Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β , μαγνήσιο, αμινοξέα που δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό, φυτικές ίνες κ.α. επιπλέον, αποτελεί 100% φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος, καθώς αναπληρώνει τις ελλείψεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον οργανισμό & δεν τον επιβαρύνει με επιπλέον θερμίδες.

Χαρίζει άμεση ενέργεια
Συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας χάρη στο πλήθος θρεπτικών συστατικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων πρωτεΐνη, (55-70%) που προσφέρει ενέργεια, σίδηρο, που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και προλαμβάνει από το αίσθημα αδυναμίας, σύμπλεγμα βιταμινών Β, που βελτιώνουν τις αποδόσεις, χαρίζουν ευεξία και ανακουφίζουν από το αίσθημα κόπωσης & μαγνήσιο, που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας.

Αυξάνει τα επίπεδα σιδήρου
Αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
Ήξερες ότι… Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει περισσότερο σίδηρο ακόμη κι απ’ το συκώτι;

Μάθε περισσότερα για τις ευεργετικές ιδιότητες της Spiroulina PLATENSIS εδώ!

 

Φέτος επενδύουμε στην υγεία μας με Spiroulina PLATENSIS!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης