Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα με τη βοήθεια της Spiroulina PLATENSIS!

Κοπέλα με τζιν σορτσάκι σε μία παραλία που πηδάει ψηλά

Το καλοκαιράκι φτάνει και ίσως τώρα να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο την κυτταρίτιδα που ‘κρύβεται’ κάτω από το τζιν σου… Μάθε τα μυστικά για την εξαφάνισή της!

5 μυστικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

∴ Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία & βιοενεργά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων & βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος & της λέμφου.

∴ Πιες πολύ νερό!
O οργανισμός μας χρειάζεται 10-12 ποτήρια νερού ημερησίως. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή της άθλησης αυτή η ποσότητα αυξάνεται. Η κατανάλωση νερού είναι πολύ σημαντική καθώς για να μεταβολίσει ο οργανισμός τα λιποκύτταρα το νερό είναι απαραίτητο. Όταν δεν υπάρχει αρκετό νερό στον οργανισμό, οι τοξίνες και το λίπος συσσωρεύονται με τη μορφή κυτταρίτιδας.

∴ Βάλε τα αντιοξειδωτικά στο παιχνίδι!
Τα αντιοξειδωτικά θεωρούνται από τους καλύτερους σύμμαχους στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς βοηθούν να διατηρείται το δέρμα ελαστικό. Συνδύασε την κατανάλωση αντιοξειδωτικών με το νερό πιες Detox water! Γεύση & αποτοξίνωση μαζί! Δες εδώ!

∴ Μείωσε το αλάτι
Το αλάτι είναι υπεύθυνο για την κατακράτηση υγρών στο σώμα με αποτέλεσμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Κι αν δε χρησιμοποιείς πολύ αλάτι στο φαγητό σου, σκέψου σε πόσα συσκευασμένα τρόφιμα κρύβεται και περιόρισέ τα!

∴ Γυμνάσου
Η καθιστική ζωή εμποδίζει την κυκλοφορία των λεμφικών υγρών. Επιπλέον, οι τοξίνες συσσωρεύονται και μπλοκάρουν τον λιπώδη ιστό, ευνοώντας την ανάπτυξη κυτταρίτιδας. Για να αντιστρέψεις αυτή την κατάσταση, ασχολήσου με κάποιο είδος γυμναστικής: κάνε καθημερινά μισή ώρα τουλάχιστον καθημερινά ή πήγαινε γυμναστήριο. Κάθε μορφή άσκησης συμβάλλει στην καλύτερη αιμάτωση των ιστών & την κυκλοφορία του αίματος.

#extratip Πριν τη γυμναστική πάρε 6 ταμπλέτες με ένα ποτήρι νερό Spiroulina PLATENSIS & μισή ώρα μετά 3 ταμπλέτες με 2 ποτήρια νερό. Θα έχεις φουλ ενέργεια, θα προστατεύσεις το μυϊκό σου ιστό & δε θα ‘πιαστείς’!

Αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα με σωστή διατροφή & τη Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης