Γιατί να τρως πρωινό… Με Spiroulina PLATENSIS

Ομελέτα με αβοκάντο και σπιρουλίνα flakes

Πόσες φορές ξεκινάς τη μέρα σου με ένα καλό πρωινό; Μάλλον λίγες… Μάθε τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους το πρωί δεν αρκεί μόνο ένας καφές!

3 λόγοι για να τρως πρωινό

Αποκτάς ενέργεια
Με το πρωινό αναπληρώνεται η ενέργεια που καταναλώθηκε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίλεξε να ξεκινήσεις τη μέρα σου με μία Τορτίγια με αυγό, αβοκάντο & Σπιρουλίνα flakes. Αμέσως θα νιώσεις πιο παραγωγική & δυνατή ώστε να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας!

Καταναλώνεις βιταμίνες & φυτικές ίνες
Με ένα καλό πρωινό τροφοδοτείς τον οργανισμό σου με πλούσια θρεπτικά συστατικά. Φάε ένα Γιαούρτι με βρώμη, ξηρούς καρπούς και Σπιρουλίνα flakes. Η βρώμη είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τα Σπιρουλίνα flakes έχουν μεταξύ άλλων φουλ πρωτεΐνη που χαρίζει άμεση ενέργεια.

Διατηρείς σταθερό το βάρος σου
Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου & χαρίζει αίσθηση κορεσμού. Έτσι μπορείς να αποφύγεις την κατανάλωση ανθυγιεινών σνακς! Για να μην παραλείπεις το πρωινό σου, αν αργήσεις να ξυπνήσεις, φτιάξε ένα γρήγορο smoothie Smoothie με πορτοκάλια, καρότο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.

♦ Γιατί να προσθέτεις στο πρωινό σου Spiroulina PLATENSIS; ♦

H Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν. Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, καθώς περιέχει:
◊ σύμπλεγμα βιταμινών Β, που συμβάλλουν στην μετατροπή των τροφών σε ενέργεια,
◊ βιταμίνη Ε, που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση,
◊ ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, που χαρίζουν ενέργεια
◊ μαγνήσιο, που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας,
◊ σίδηρο, ο οποίος χαρίζει τόνωση.

Για να ξεκινήσει η μέρα με ενεργειακό πλεονέκτημα, φάε ένα καλό πρωινό!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης