Summer wellness with Spiroulina PLATENSIS

Συσκευασία Spiroulina PLATENSIS δίπλα σε πισίνα με ένα ροδάκινο & ένα λεμόνι

Αυτό το καλοκαίρι νιώσε το απόλυτο αίσθημα ευεξίας με τη Spiroulina PLATENSIS!

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για να μη μείνεις ποτέ από ενέργεια!
Ζήσε κάθε καλοκαιρινή στιγμή στο φουλ χάρη στη Spiroulina PLATENSIS. Περιέχει πρωτεΐνη, η οποία σχηματίζει τα ένζυμα που είναι απαραίτητα για την απελευθέρωση ενέργειας. Επιπλέον, χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο συμβάλλει στην μετατροπή των τροφών σε ενέργεια, αυξάνεται η αντοχή, βελτιώνεται η απόδοση και αντιμετωπίζεται άμεσα το αίσθημα κόπωσης. Τέλος, ο σίδηρος χαρίζει άμεση τόνωση στον οργανισμό, καθώς είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά οξυγόνου.

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για να κάνεις αποτοξίνωση
Απόλαυσε κάθε καλοκαιρινή στιγμή χωρίς να σε βαραίνει τίποτα κάνοντας detox με Spiroulina PLATENSIS. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α. Επιπλέον, διαθέτει την πιο αντιοξειδωτική πρωτεΐνη, τη φυκοκυανίνη, η οποία αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και περιορίζει την τοξικότητα των φαρμάκων & των βαρέων μετάλλων. Κάνε την αποτοξίνωση παιχνιδάκι με detox water με Spiroulina PLATENSIS. Πάρε ιδέες εδώ!

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για άμεση τόνωση
Μην αφήσεις τη ζέστη & τα χαμηλά επίπεδα σιδήτου να σε ρίξουν! Πάρε το boost Που χρειάζεσαι με τη Spiroulina PLATENSIS. Αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.
Ήξερες ότι… Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει περισσότερο σίδηρο ακόμη κι απ’ το συκώτι;

Feel the summer wellness with Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

[products ids=”1466 , 813 , 1476 , 1486 “

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης