SPoil yourself with Spiroulina PLATENSIS

Φωτογραφίες με σε παραλία με το 7 Days POWER by Spiroulina PLATENSIS

Αυτό το καλοκαίρι αφιέρωσέ το σε σένα & κακόμαθε τον εαυτό σου με τη Spiroulina PLATENSIS!

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα!

Για να μη σπαταλάς άδικα το χρόνο σου κάτω από τον ήλιο για ώρες, πάρε τον κατάλληλο σύμμαχο για το μαύρισμα, τη Spiroulina PLATENSIS. Περιέχει βιταμίνη Β12 [βοηθά στην παραγωγή της μελανίνης], β-καροτένιο [χαρίζει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί & ένα δέρμα υγιές χωρίς πανάδες, λεκέδες και δυσχρωμίες] & βιταμίνη Ε [είναι απαραίτητη για την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας όπως και για την πρόληψη από τον καρκίνο του δέρματος]

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για να μη μείνεις ποτέ από ενέργεια!

Απόλαυσε κάθε καλοκαιρινή στιγμή με φουλ ενέργεια χάρη στη Spiroulina PLATENSIS. Χάρη στην πρωτεΐνη, σχηματίζει τα ένζυμα που είναι απαραίτητα για την απελευθέρωση ενέργειας. Επιπλέον, χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο συμβάλλει στην μετατροπή των τροφών σε ενέργεια, αυξάνεται η αντοχή, βελτιώνεται η απόδοση και αντιμετωπίζεται άμεσα το αίσθημα κόπωσης. Τέλος, ο σίδηρος χαρίζει άμεση τόνωση στον οργανισμό, καθώς είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά οξυγόνου.

☀️ Spiroulina PLATENSIS, για να ρυθμίσεις το μεταβολισμό σου!

Θέλεις να περάσεις αυτό το καλοκαίρ πιο… ανάλαφρη; Απλά ρύθμισε το μεταβολισμό σου με τη βοήθεια της Spiroulina PLATENSIS! H Spiroulina PLATENSIS διαθέτει τα θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό όπως φυτικές ίνες & ασβέστιο που συμβάλλουν στον καλύτερο μεταβολισμό των λιπών αλλά και πρωτεΐνη η οποία προκαλεί αίσθημα κορεσμού & βοηθά να περιορίσουμε τις λιγούρες.

Pamper yourself this summer with Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης