Ατελείωτη ενέργεια στις διακοπές με Spiroulina PLATENSIS!

ΝΕαρός άνδρας που κάνει βουτιά

Μπορεί η καθημερινότητά σου να είναι δύσκολη και τα ωράριά σου απαιτητικά, ήρθε όμως ο καιρός να τα ξεχάσεις για λίγο! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και κλείσε καλοκαιρινά ραντεβού με γεμάτες μπαταρίες!

#1. Μείωσε τα λιπαρά και τη ζάχαρη στο πρωινό σου
Ξεκίνα τη μέρα σου με πρωινό με προϊόντα ολικής άλεσης και λίγη πρωτεΐνη, που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μετατραπεί σε γλυκόζη και μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου σταθερά για περισσότερο χρόνο. Φτιάξε, λοιπόν, ένα Σαντουιτς με αβοκάντο και Σπιρουλίνα flakes! Εύκολα υλικά που θα τα βρεις στον μπουφέ του ξενοδοχείου!

#2. Γυμνάσου
Το πρωί να κάνεις ένα γρήγορο βάδην για 20′  στην παραλία ή το απόγευμα να επιλέξεις να περπατήσεις για να φτάσεις σε κάποιον κοντινό προορισμό. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ακόμα κι αν νιώθεις κόπωση, για να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια πρέπει να γυμναστείς. Η άσκηση, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου κατά 20%!

#3. Μείωσε τους καφέδες
Στο νησί βρες την ευκαιρία να απολαύσεις άλλα ροφήματα όπως smoothies ή κρύο τσάι.
Και μην ξεχνάς! Σε κάθε smoothie μπορείς να προσθέτεις ένα φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS για να έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι!

#4. Κατανάλωσε τα σωστά ενδιάμεσα γεύματα
Ξυπνάς και παίρνεις το πρωινό σου. Πας στην παραλία και νιώθεις μια πείνα… μια λιγούρα… Αντί να φας καταναλώσεις ‘αμαρτωλά’ μπισκότα, milkshakes και άλλα snack γεμάτα υδατάνθρακες και λιπαρά προτίμησε μια μπάρα δημητριακών, κρακεράκια ή ένα δροσιστικό και γεμάτο ενέργεια και θρεπτικά συστατικά smoothie!

#extra tip
Πριν φύγεις για τις διακοπές, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες σου αφιέρωσε λίγο χρόνο και φτιάξε τις δικές σου Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes! Εύκολες και γευστικές, ιδανικές για να τις έχεις μαζί σου στις εξορμήσεις των διακοπών! Δες τη συνταγή εδώ!

#5. Πάρε μαζί σου τη Spiroulina PLATENSIS!
Για να περάσεις τις διακοπές σου γεμάτος ενέργεια, κατανάλωσε συστηματικά Spiroulina PLATENSIS, η οποία χάρη στο πλήθος συστατικών που περιέχει αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε δραστηριότητα σου!
• υδατάνθρακες, που αποτελούν κύρια πηγή ενέργειας του εγκεφάλου και των μυών
• βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας κατά το μεταβολισμό
• σίδηρο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά οξυγόνου, με αποτέλεσμα την άμεση τόνωση του οργανισμού
• πρωτεΐνη, φυτικής προέλευσης σε ποσοστό 65-70%
• μαγνήσιο, που συμμετέχει στη σύνθεση των ενζύμων του μεταβολισμού, διευκολύνοντας τις καύσεις

Καλές διακοπές με ενέργεια χάρη στη Spiroulina PLATENSIS.. φυσικά!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης