5 συμβουλές για super detox!

Πράσινο smoothie και πράσινα παγάκια με Spiroulina PLATENSIS σε λευκό πάγκο και φόντο

Λίγο πριν τις διακοπές, ξεκίνα αποτοξίνωση! Θα διώξεις το ενοχλητικό φούσκωμα, θα αποκτήσεις λαμπερό δέρμα και φουλ ενέργεια! Ακόμα το σκέφτεσαι;

5 detox tips

  1. Πιες νερό
    Κατανάλωσε τουλάχιστον 2-3lt την ημέρα! Για περισσότερη γεύση και θρεπτικά συστατικά, συνδύασέ το με φρούτα, λαχανικά και Spiroulina PLATENSIS! Δες εδώ προτάσεις για detox waters!
  2. Κατανάλωσε smoothies
    Τα smoothies φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και έχουν τέλεια γεύση! Με ένα μόνο ποτήρι μπορείς να πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να κάνει αποτοξίνωση.  Πριν φύγεις για το γραφείο, φτιάξε ένα Smoothie με ακτινίδιο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!
  3. Κατανάλωσε ωμές τροφές
    Ακατέργαστα φρούτα και λαχανικά είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης λόγω των αντιοξειδοτικών συστατικώνπου περιέχουν. Απόφυγε τα επεξεργασμένα ή τα έτοιμα τρόφιμα και προτίμησε γεύματα στον ατμό ή σαλάτες. Εύκολη και γευστική συνταγή είναι η Κρύα ντοματόσουπα με Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!
  4. Κατανάλωσε snack
    Είσαι στη δουλειά και πεινάς; Μην παραγγείλεις! Φάε ένα υγιεινό σνακ! Φτιάξε Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes. Έχουν υπέροχη γεύση και φυτικές ίνες, που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, χάρη στη βρώμη και τα Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
  5. Κάνε γυμναστική
    Μόνο η σωστή διατροφή δεν αρκεί. Κάνε κάποια μορφή άσκησης τουλάχιστον 30′ καθημερινά. Έτσι, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και φεύγουν οι τοξίνες. Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις γυμναστήριο! Μπορείς απλά να πας για μπάνιο και να κάνεις sup, να παίξεις ρακέτες ή beach βόλεϊ!

Detox now με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης