5 detox tips μετά τις γιορτές

Χέρι που κρατάει ένα ποτήρι με πράσινο smoothie με baμboo καλαμάκι

Ξαναβρές την ισορροπία σου μετά τις γιορτές κάνοντας αποτοξίνωση!

5 tips για την καλύτερη αποτοξίνωση!

Ακολούθησε ισορροπημένη διατροφή
Τα γιορτινά τραπέζια μας φόρτωσαν όχι μόνο με θερμίδες αλλά και με τοξίνες. Για να επανέλθουμε, λοιπόν, στην κανονικότητα υιοθετούμε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως κ.α. Με αυτόν τον τρόπο, επαναφέρεται η ενυδάτωση του οργανισμού και αναπληρώνονται απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

3 ιδέες για super detox αλλά απόλυτα γευστικά γεύματα!
Tάκος με καπνιστό σολομό και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
Σαλάτα με κους κους, λαχανικά και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!  * Επειδή είμαστε & eco friendly, σερβίρουμε σε Coconut Vegan bowl!
Smoothie με ακτινίδιο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!  * Μη χρησιμοποιήσεις πλαστικό καλαμάκι… Είναι passe! Απόλαυσε το smoothie σου με ένα Bamboo καλαμάκι!

Περιόρισε το αλκοόλ
Η εορταστική ατμόσφαιρα ‘σήκωνε’ κι ένα ή και δύο ποτηράκια… Ώρα να τα κόψουμε, καθώς το αλκοόλ εκτός από θερμίδες, γεμίζει τον οργανισμό και με τοξίνες.

Ενυδατώσου
Το νερό συμβάλει στην αποτοξίνωση, στην ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού και περιορίζει την κατακράτηση υγρών. Για τέλεια αποτοξίνωση, συνδύασε το νερό σου με φρούτα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & φτιάξε detox water! Πάρε ιδέες εδώ!

Κάνε γυμναστική
Το περπάτημα αυτή την περίοδο αποτελεί την καλύτερη λύση! Με τη γυμναστική, μειώνεται η κατακράτηση υγρών και αποβάλλονται οι τοξίνες. Μην ξεχνάς, πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα να παίρνεις Spiroulina PLATENSIS! Αναπληρώνει τους ηλεκτρολύτες & εμποδίζει το ‘κάψιμο’ των μυών!

Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ιδανική τροφή για αποτοξίνωση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων, καθώς:

  • προωθεί τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος
  • επιταχύνει το μεταβολισμό
  • βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή.

Ακολούθησε τα παραπάνω tips και κάνε την αποτελεσματικότερη αποτοξίνωση ever! Εμπιστεύσου μας! 😉

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης