3 τροφές για καλή διάθεση όλο το χρόνο!

Κοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά και μαύρα γυαλιά οράσεως στο γραφείο μπροστά από ένα macbook χαμογελάει

Καινούριος χρόνος! Καινούρια διάθεση;
Έχουμε τις τροφές που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει το 2021 με τέλεια διάθεση!

3 τροφές για τέλεια διάθεση!

  1. Μαύρη σοκολάτα: Η μαύρη σοκολάτα περιέχει σημαντική ποσότητα τρυπτοφάνης και αντιοξειδωτικών συστατικών και αυξάνει την έκκριση της σεροτονίνης. Πάρε την ποσότητα σοκολάτας που χρειάζεσαι μαζί με πλήθος θρεπτικών συστατικών με το γευστικότερο σνακ! Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
  2. Αυγά: Περιέχουν σημαντικές ποσότητες πρωτεΐνης και τρυπτοφάνης, οι οποίες με τη βοήθεια των βιταμινών Β μετατρέπονται σε σεροτονίνη. Ξεκίνα τη μέρα σου με ομελέτα με σπανάκι και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!
  3. Σπιρουλίνα: Η Spiroulina PLATENSIS είναι πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το οποίο μειώνει την έκκριση της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, χαρίζοντάς μας ευεξία και βοηθώντας μας στη μυϊκή χαλάρωση . Επιπλέον, η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει αυξημένη αντιοξειδωτική δράση χάρη στα καροτενοειδή και στη βιταμίνη Ε, που περιορίζουν την οξείδωση των ελευθέρων ριζών στις κυτταρικές μεμβράνες.

#more info: Γιατί αυτές οι τροφές μας φτιάχνουν τη διάθεση;
Γιατί όλες περιέχουν είτε σεροτονίνη είτε τρυπτοφάνη! Η σεροτονίνη είναι μία πρωτεΐνη-ορμόνη του εγκεφάλου, που σχηματίζεται από το αμινοξύ τρυπτοφάνη. Είναι γνωστή ως ‘η ορμόνη της χαράς’, καθώς ρυθμίζει τη διάθεση και χαρίζει αίσθημα ευεξίας. Η τρυπτοφάνη δεν παράγεται ενδογενώς αλλά προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής.

 

Το 2021 αποκτάμε super διάθεση επιλέγοντας τις κατάλληλες τροφές!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης