Μάθε τι να κάνεις για τη σωστότερη αποκατάσταση μετά το Μαραθώνιο!

Λίγες ώρες μετά το Μαραθώνιο και ίσως νιώθεις ακόμα έντονη κόπωση και ατονία… Ακολούθησε τις συμβουλές μας για την καλύτερη αποκατάσταση!

Κατανάλωσε υδατάνθρακες
Μετά την άσκηση, το σώμα έχει ανάγκη μεγαλύτερη ποσότητα υδατανθράκων, ώστε να μπορέσει να αναπληρώσει το γλυκογόνο που έχασε κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Επίλεξε τροφές με πρωτεΐνη
Είναι απαραίτητη η λήψη της στο μεταπροπονητικό γεύμα, μιας και το σώμα αναμένει να γεμίσει τις ‘αποθήκες’ του.

Φάε τη σωστή ώρα
Μισή με μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου είναι ο κατάλληλος χρόνος, καθώς μειώνεται το γλυκογόνο των μυών. Ως αποτέλεσμα έχει τα σάκχαρα που καταναλώνονται να οδηγούνται κατευθείαν στους μυς για να το αναπληρώσουν.

Φάε τα κατάλληλα γεύματα
∴ Φακές σαλάτα και Σπιρουλίνα flakes: Οι κλασικές φακές γίνονται εναλλακτικές! Φτιάξε μια γρήγορη σαλάτα με πράσινα λαχανικά και απόκτησε την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι με τον πιο έξυπνο τρόπο! Δες τη συνταγή εδώ!

∴ Αρακάς με μοσχαράκι και Σπιρουλίνα flakes: Σου θυμίζει λίγο κυριακάτικο οικογενειακό γεύμα; Δεν έχεις άδικο! Όμως, δεν ξέρεις ότι αυτό το γεύμα περιέχει εκτός από πλήθος θρεπτικών συστατικών, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης! Δες τη συνταγή εδώ!

∴ Τορτίγιας με κοτόπουλο και Σπιρουλίνα flakes: Νόστιμο, γρήγορο και full πρωτεϊνούχο γεύμα! Απόλαυσέ το και νιώσε τα επίπεδα ενέργειας να φτάνουν στα ύψη! Δες τη συνταγή εδώ!

Πάρε Spiroulina PLATENSIS!
Για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και σωστότερη αποκατάσταση πάρε Spiroulina PLATENSIS, την απαραίτητη τροφή για κάθε αθλητή! Περιέχει πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, κάλιο & νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο & λιπαρά οξέα. Απόκτησε ενέργεια χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με επιπλέον θερμίδες. Επιπλέον, ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρισμού του σώματος (αποτοξίνωση)!

Άριστη αποκατάσταση μόνο με Spiroulina PLATENSIS!

Μάθε τι να κάνεις για τη σωστότερη αποκατάσταση μετά το Μαραθώνιο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης