Κάψε το λίπος εύκολα στην παραλία!

Νεαρή γυναίκα σε μία παραλία που πηδάει ψηλά

Θες να διώξεις το περιττό λίπος; Πρόσθεσε απλές ασκήσεις στην παραλία που επιταχύνουν την καύση του λίπους & βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στην καθημερινή σου διατροφή.

Έξω από το νερό: Γρήγορο περπάτημα σε μαλακή άμμο
Το τρέξιμο σε μαλακή άμμο απαιτεί 1,5 φορά περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το τρέξιμο στο έδαφος, γεγονός που χαρίζει ενδυνάμωση.

Μέσα στο νερό: Αναπηδήσεις
Το γνωστό σε όλους άλμα του καγκουρό και οι επιτόπιες αναπηδήσεις στο ένα πόδι είναι ιδανικές ασκήσεις για την παραλία. Η αντίσταση που αναπτύσσει άμμος αυξάνει πολύ το βαθμό δυσκολίας χαρίζοντας δύναμη & καλύτερη ισορροπία.

Μέσα στο νερό: Κολύμβηση
Κολύμπα για αρκετή ώρα, αρχικά με μικρή ταχύτητα και έπειτα επιτάχυνε λίγο. Πήγαινε βαθιά και κάνε όση απόσταση αντέχεις. Χαλάρωσε κι επέστρεψε στην παραλία ξεκινώντας από το χαλαρό στάδιο.

Συνδύασε την άσκηση με χυμούς με Spiroulina PLATENSIS!
Στην παραλία επίλεξε το χυμό που σου ταιριάζει και πρόσθεσε ένα φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS πριν την άσκησή σου.

♦ Χυμοί φρούτων & λαχανικών
Συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στη ρύθμιση του μεταβολισμού & άμεσα απώλεια του περιττού λίπους. Επίλεξε Smoothie με πράσινα λαχανικά, καλοκαιρινά φρούτα και πρόσθεσε Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Επιπλέον, είναι ιδανικό για και για αποτοξίνωση.

♦ Πράσινο τσάι
Ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με ένα φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS χαρίζει όλα τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι και βοηθάει στην καύση του λίπους με ταχύτερο ρυθμό, επιταχύνοντας & το μεταβολισμό σου.

Μην ξεχνάς! Απολαμβάνουμε τα ροφήματά μας με Bamboo καλαμάκι! 😉

Διώξε το λίπος με τον πιο εύκολο τρόπο & τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης